Andreea Marin, meniu de dietă pentru întreaga zi. Cum se menține vedeta în formă, după ce a slăbit 15 kilograme
Data publicării:
Andreea Marin și-a creat o adevărată disciplină, când vine vorba de pregătirea meselor sale, lucru care o ajută să obțină cele mai bune rezultate, când vine vorba de o siluetă de vis.

Andreea Marin nu se oprește din slăbit, iar acest lucru îl dovedește fiecare postare făcută de vedetă pe rețelele de socializare, dar și fiecare kilogram în minus. Vedeta a slăbit până în prezent nici mai mult, nici mai puțin de 15 kilograme și chiar dacă nu le-a arătat fanilor cifrele exacte pe cântar, aceasta a trecut „proba” hainelor. Andreea Marin spune că piesele vestimentare care în urmă cu câteva luni îi erau mulate pe corp, acum îi sunt extrem de largi și curg perfect pe silueta sa. Și, pentru cei care se întreabă cum arată meniul acesteia, avem și răspunsul, pentru că în cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit cum arată  3 feluri de mâncare pe care le integrează adesea în dieta sa. 

„Nu am un cântar pe aici, dar am o măsură mult mai simplă. Asta este o rochie care îmi venea mulată înainte și se vede foarte bine cam cât am slăbit și așa se întâmplă cu toate hainele mele.

Aici (n.r pe masă) avem o supă cremă cu legume, dovleac portocaliu, cartof dulce, țelină, ceapă, morcov, puțin usturoi pentru gust, ardei gras în trei culori, pătrunjel verde, parmezan, puțin ulei sau unt, pentru cine vrea, iar cartoful dulce și dovleacul leagă totul. Pun și puțin busuioc din grădina mea. Noi nu punem cu chimicale, grădinărim pentru noi.”, a spus Andreea Marin într-un interviu oferit pentru România TV.

Citește și: Andreea Marin, la spital din cauza epuizării. Sacrificiile pe care vedeta le-a făcut până acum, de dragul succesului: „Am ajuns să pic de oboseală”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Felul 2 - orez integral cu legume

Dacă primul fel de mâncare a fost unul extrem de simplu, slab caloric, la felul principal Andreea Marin propune o rețetă de orez cu legume, ceva mai sățios. Orezul trebuie să fie unul brun, atrage atenția vedeta, iar lângă el trebuie neapărat să asezonezi și o salată. Mai mult, vedeta spune că nici pâinea nu-i lipsește din farfurie, însă aceasta nu trebuie să fie albă, ci neapărat integrală sau fără gluten.

„Aici (n.r. pe a doua farfurie) avem un orez integral, făcut în culorile toamnei, cu tot felul de legume. Am și o salată pregătită pentru acest orez. E foarte important să fie totul verde și sănătos pentru mine. Avocado, semințe, spanac, fiecare pune după gust. Am și pâine, dar să fie integrală sau fără gluten, reduce inflamațiile.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Alimentele care nu lipsesc de pe masa Andreei Marin. Ele au ajutat-o să slăbească 14 kilograme în doar patru luni

Desertul, nelipsit din alimentația sa

Și, pentru că după o masă copioasă merge și un desert delicios, Andreea Marin are și aici o propunere pentru dietă. Este vorba despre celebrul iaurt grecesc, pe care „Zâna Surprizelor” îl savurează alături de diferite fructe proaspete sau confiate. 

„Fără nicio problemă, la desert, putem folosi iaurtul grecesc cu fructe, eu am pus și mere, semințe și niște fructe confiate. Se folosesc după gust,e xist și alte fructe la dispoziția noastră în acest anotimp. 

Este foarte important să mâncăm cât mai simplu și împrumutând din natură tot ceea ce este mai hrănitor și mai bun.”, a continuat vedeta să dezvăluie.

VEZI și: Andreea Marin, secretul unei siluete de vis: „Nu faptul că ții frigiderul gol te ajută”. Trucurile care au ajutat-o să slăbească 14 kilograme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Diete
Tagurile articolului: alimente sanatoase  Andreea Marin  dietă  meniu 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel