Andreea Marin, SECRETUL unei siluete perfecte. Cum se menține "ZÂNA SURPRIZELOR"
Data publicării:
Andreea Marin a dezvăluit care este secretul unei siluete perfecte, dar și dieta care a ajutat-o pe "Zâna  surprizelor" să scape de kilogramele în plus și să se mențină în cea mai bună formă.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Vedeta se află în cea mai bună formă a ei, însă pentru toate astea are mare grijă la ceea ce mănâncă. Cu toate astea, sărbătorile de iarnă au venit și cu câteva kilograme în plus, astfel că imediat după trecerea lor, Andreea Marin s-a pus serios pe treabă și a pus în aplicare cele mai bune tactici de a da jos kilogramele depuse.

Andreea Marin, secretul în materie de rețete, care o ajută să ducă o viață sănătoasă

Andreea Marin a împărtășit cu fanii dieta pe care aceasta o ține, dar și cele mai bune metode pentru a te menține în formă.

„Mâine vă dau aici poze și rețeta pâinicii de dietă făcută fără făină tradițională, o bunătate! O poți transforma și în prăjitură dacă nu pui semințele și condimentele pentru pâine, ci îndulcitor ul din ștevie și eventual cacao, după dorința fiecăruia. Eu fac un experiment acum indicat de medicul meu, nu mănânc deloc, absolut deloc făinoase ( pâine, paste, cartofi, etc), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase. Dar mănânc orice în rest, pește, brânzeturi, carne cine vrea poate mânca, unt, smântână, legume, verdețuri, etc.„, a spus Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea TV a început deja de o saptămână să țină această dietă, pe care o respectă cu strictețe.

„Am deja o săptămână, corpul a reacționat după 3 zile tare frumos așa cum mi-a spus nutriționist, am urmat cu sfințenie sfaturile ei, când ma apuc de o treabă, nu o fac pe jumătate. Nu sufăr deloc de poftă, ma ajută mult pâinea specială care se gătește în 5 minute, practic nu simt ca am o restricție astfel. Prepari si bagi compoziția la microunde, nici măcar la cuptorul tradițional. O bunătate! Iar mișcarea ajută considerabil, chiar dacă nu fac decât jumătate de oră, nu e un mare efort. Beau și ceaiul cu care m-am obișnuit, cât pot de mult, e bine că e gustos„, adăugat Andreea Marin.

Pe lângă dieta pe care o ține Andreea Marin, aceasta face și multă mișcare în aer liber.

„Mișcare în aer liber, caut să fie jumătate de oră zilnic, excepții doar rar, când chiar nu pot dintr-o cauza bine motivată.„ , a mai adăugat aceasta.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Diete
Tagurile articolului: Andreea Marin  dietă  sănătate  sport 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel