Cât timp trebuie fierte ouăle pentru a beneficia la maximum de beneficiile lor. Doctor Mihail a oferit o serie de recomandări
După ce și-a arătat talentele de gospodină în emisiunea „Ferma”, cântăreața e hotărâtă să re marce și pe rețelele de socializare.Și cum putea face asta, dacă nu filmându-se în timp ce pregătește masa de Crăciun.
Vedeta este extrem de pricepută în bucătărie, așa că a ales două preparate dificile: Sarmale și cozonac.
Anna Lesko le-a arătat internăuților cum se împăturesc sarmalele, asta după ce a explicat, pas cu pas, cum se face compoziția pentru cel mai iubit preparat de pe masa de sărbători.
View this post on Instagram
Cozonacii Annei
Nici la capitolul desert artista nu stă rău. Vedeta a frământat cu spor trei cozonaci dolofani pe care i-a copt în văzul internăuților.
„La rugamintea voastră vă las reteța cozonacilor mei urâți, crapați și cu prea multă compoziție.
Reteta:
Pentru aluat: 1 kg faina, 500 ml de lapte caldut, 7 galbenusuri, 50 gr drojdie, 400 gr zahar, 100 gr unt, coaja de portocala si lamaie, 1 praf de copt, esenta de vanilie
Pentru compozitie:
- 500 gr nuci zdrobite
- zahar dupa gust
- 100 gr cacao
- visine in propriu suc
- gem de prune
- stafide
- 7 albusuri
Coacere ușoară - 180 grade - 50-60 minute”
View this post on Instagram
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Anna Lesko cozonaci sarmale
Daniela Simulescu a dezvăluit...