„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
INGREDIENTE:
1 kg ardei
2 cepe
1 morcov
1 cană mare cu orez
ciuperci, după gust
2 linguri bulion
pătrunjel, după gust
Sare și piper
ulei
câteva roșii din care vom face capacele pentru ardei
MOD DE PREPARARE: Se taie mărunt cele 2 cepe, se dă morcovul prin răzătoare. Se călete ceapa în puțin ulei încins pentru aprox 5 minute, adăugăm orezul, apoi le acoperim cu apă. Se lasă să fiarbă cam 5 minute, după care se dă deoparte și se lasă la răcit. Între timp, se curăță ardeii de cotoare, se spală, se umple cu orez, se adaugă și ciuperci în toți ardeii sau numai în cațiva ardei, pentru cei carora le plac ciupercile. Apoi le punem capacele din roșii. Se pun ardeii într-o cratiță încăpătoare, cu puțin ulei pentru a-i prăji puțin, apoi se adaugă apă mai mult de jumătate din cratiță și se fierbe totul la foc mic. Când este aproape gata, se pun 2 linguri de bulion peste ardei. Se mai lasă să fiarbă puțin, apoi se dau de pe foc. Se decorează cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ardei umplut de post rețetă
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...