Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Cătălin Botezatu este într-o formă de zile mari. La 55 de ani, designerul a decis să-și schimbe complet stilul alimentar, mai ales din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.
Într-un interviu pentru Antena Stars, celebrul designer a dezvăluit că are un regim alimentar strict, în special după operațiile suferite pentru a scăpa de tumora canceroasă cu care a fost diagnosticat.
Creatorul de modă a mărturisit că a renunțat la prăjeli, dar și la carne. Totodată, și dulciurile au fost excluse din regimul său alimentar.
„Nu mămânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general ... mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot.”, a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.
Cătălin Botezatu a declarat că se simte foarte bine și că respectă cu grijă regimul alimentar.
„Sunt ok, că dacă n-aș fi, nu aș ieși. Am grijă de mine, de regimul meu, pentru că trebuie să țin regim. (...) Mă odihnesc atât cât pot să mă odihnesc.”, a spus designerul.
Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Cătălin Botezatu a trecut prin momente cumplite, când a aflat că are cancer. Acesta a mărturisit că viața tumultoasă a fost cauza tuturor problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Recent, celebrul designer a declarat că Eva Pavel, un consilier medical internațional, a fost întotdeauna alături de el și a umblat cu dosarul lui prin mai multe clinici și spitale din Turcia pentru a găsi cele mai bune soluții.
'Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r.: Evei Pavel, consilierul medical internațional care a fost mereu alături de Cătălin Botezatu), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital.
Din păcate, o viață tumultoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră. Am venit aici la un control și am acuzat niște mici înțepături, aproape insesizabile, în urma cărora medicul, unul dintre cei mai buni medici, mi-a zis: 'Uite, am un ecograf perfomant adus acum din Statele Unite', și m-a băgat la acel aparat și a descoperit un apendice mai special.
Au hotărât să mă opereze, dar nu am făcut operația în Turcia, așa cum trebuia, am mers în țară pentru că aveam multe prezentări de modă. Am făcut operația într-un spital (n.r.: din România) și când au scos apendicele, în spatele lui se ascundea o tumoră.
Ulterior, s-a luat hotărârea să fiu operat (n.r.: în Turcia), operație de tip HIPEC. Este foarte puțin cunoscută în România. A fost destul de delicat pentru că intervenea anestezia, a fost sunat medicul care se ocupă de inima mea, i s-a spus că inima nu rezistă decât câteva ore, operația a durat mai multe ore.
Dar au putut să facă două intervenții într-una, au introdus un one shot de chimioterapie – ca și cum ai face chimioterapie preț de un an, dar introdusă o singură dată. E foarte greu, foarte dur, pentru că trebuie să reziști și să ai un organism puternic', a mărturisit Cătălin Botezatu în emisiunea Evei Pavel, Apel la consilier'.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Diete
Tagurile articolului: aliment Catalin Botezatu regim
Iată ce-ți rezervă astrele...
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...
Ruxandra Pleșea, medic...
O nutriționistă a arătat care...
Doctor Mihail a explicat,...