Carmen Brumă, dezvăluiri despre relația cu Mircea Badea. Secretul unei relații de peste două decenii
INGREDIENTE:
3 buc banane
2 ouă
2 căni fulgi de ovaz
0,25 cana sirop de artar
1 linguriță esenta de vanilie
1 plic praf de copt
MOD DE PREPARARE: Încingem cuptorul la 180°C și ungem o tavă pentru chec cu unt și făină. Punem fulgi de ovăz în blender, amestecăm câteva secunde, până sunt mărunțiți. Punem bananele tăiate bucăți și restul ingredientelor. Amestecăm până avem o compoziție omogenă. Turnăm compoziția în tava pregatită. Opțional, putem pune felii de banană pe suprafața prăjiturii. Coacem 35-45 minute sau până trece testul scobitorii. Banana bread fără făină și zahăr este delicioasa imediat ce e scoasă din cuptor. O lăsăm să se răcoreasca puțin, apoi o putem servi alături de o cană de lapte sau de ceai.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: banana bread desert rețetă