Băutura minune care scade glicemia. Lidia Fecioru: Foarte mulți au această problemă
Data actualizării:
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară o băutură care scade glicemia.

”Există oameni care, chiar dacă își iau tratamentul pentru zahărul ridicat în sânge, au momente când le crește foarte tare acest nivel. Pe lângă tratamentul administrat, ar putea să își mai facă o procedură de lapte cu dovleac. Prin urmare, se pun într-un blender 150 de grame de semințe de dovleac, curățate. Se pun 4 pahare de apă, de 150 grame apă spre 200. Se amestecă bine la blender și compoziția se trece printr-o sită, ca să rămână zeama fără pulpă și se toarnă amestecul rezultat înapoi în blender”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și - Planta minune care te scapă de ţiuitul din urechi. Lidia Fecioru: „Este cea mai bună, rapidă şi ieftină soluție” - https://www.spectacola.ro/planta-minune-care-te-scapa-de-tiuitul-din-urechi-lidia-fecioru-este-cea-mai-buna-rapida-si-ieftina-solutie_39891.html 

”Acum, se toarnă o jumătate de linguriță de scorțișoară și vreo 4-5 prune uscate. Se amestecă cu blenderul. Se pune într-un borcan de sticlă și se păstrează la frigider. Această cantitate se bea 4 zile, cu o jumătate de oră înainte de masă, pe stomacul gol, o dată pe zi. Bem câte 100 de grame dimineața, 100 de grame la prânz și 100 de grame seara, 4 zile, pe stomacul gol. Apoi, facem 4 zile pauză și tot așa de câteva ori. Este foarte bună pentru scăderea rapidă a glicemiei, pentru cei care nu o pot scădea foarte repede. Sunt foarte mulți care au această problemă. Se poate aplica atât copiilor, cât și adulților”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”.

Citește și - Cele mai comune motive de ceartă în căsnicie. Lidia Fecioru: „Sunt pe primul loc atunci când vorbim despre conflictele dintr-o familie” - https://www.spectacola.ro/cele-mai-comune-motive-de-cearta-in-casnicie-lidia-fecioru-sunt-pe-primul-loc-atunci-cand-vorbim-despre-conflictele-dintr-o-familie_40173.html 

Citește și - Planta minune care scade glicemia, curăţă ficatul, dar te scapă și de insecte. Lidia Fecioru: „Este aur curat” - https://www.spectacola.ro/planta-minune-care-scade-glicemia-curata-ficatul-dar-te-scapa-si-de-insecte-lidia-fecioru-este-aur-curat_40167.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Sanatate



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel