Cum a reușit Khloe Kardashian să slăbească. Băutura minune pe care o consumă zilnic
Data actualizării:
Data publicării:
Khloe Kardashian a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus, dar și băutura minune care a ajutat-o în acest proces.

Nu este un secret faptul că surorile Kardashian sunt celebritățiile care apar constant în mass-media pentru aspectul lor și corpul lor tonifiat. Ele sunt idolatrizate de multe persoane din întreaga lume care se străduiesc să devină slabe și în formă precum ele. Dar drumul spre obținerea acelui corp  nu a fost ușor pentru toți, iar Khloe Kardashian este un exemplu viu în acest sens.

De-a lungul timpului, ea  a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare mai multe videoclipuri și imagini cu ritualurile ei de antrenament. Vedeta a recunoscut că apa cu lămâie după fiecare sesiune de antrenament o ajută să se mențină hidratată și să ardă grăsimile. 

Khole a vorbit de mai multe ori despre lupta ei pentru pierderea în greutate și despre cum comentariile negative din partea oamenilor ei au înrăutățit și mai mult situația pentru ea. Dar, cu pură determinare și multă muncă, Khloe a dat jos câteva kilograme după nașterea fiicei sale True.

 Mai multe studii sugerează că începerea zilelor cu apă cu lămâie poate ajuta la susținerea pierderii în greutate și poate reduce riscul de a dezvolta alte boli grave.

 

Cum ajută apa cu lămâie

 

Într-un test de laborator efectuat pe șoareci, s-a constatat că antioxidanții polifenoli din lămâi au ajutat la reducerea greutății șoarecilor care au fost supraalimentați pentru a le induce obezitatea. De asemenea, consumul apei cu lămâie în fiecare zi dimineața a ajutat la reducerea nivelului de zahăr din sânge și la îmbunătățirea rezistenței la insulină, cei doi factori principali care duc la diabetul de tip 2. Cu toate acestea, sunt necesare mult mai multe cercetări pentru a stabili legătura dintre apa cu lămâie și pierderea în greutate.

 

Planul de dietă al lui Khole

 

Recent, actrița în vârstă de 36 de ani a dezvăluit într-un interviu că a eliminat complet lactatele, sucurile, și băuturile carbogazoase din dieta sa pentru a reduce consumul de zahăr. De asemenea, ea este atentă la consumul de alcool. Pentru a-și stăpâni pofta de mâncare și a rămâne motivată, ea face câte o excepție în fiecare săptămână.

 

Rutina ei de antrenament

 

Pe lângă dietă, Khole urmează și un program strict de antrenament de patru-cinci ori pe săptămână.  Ea include în rutina sa de fitness cardio, antrenamente cu intervale de intensitate ridicată și antrenamente de forță. Uneori, ea practică chiar și yoga, potrivit timesofindia.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Diete
Tagurile articolului: bautura  dietă  Khloe Kardashian 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel