Beneficiile uimitoare pe care le are oțetul din cidru de mere asupra organismului tău
Data publicării:
Oțetul din cidru de mere a fost lăudat de mulți de-a lungul anilor pentru proprietățile sale benefice pentru pierderea în greutate și multe altele. 

Pierderea în greutate este unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii beau zilnic oțet din cidru de mere, deoarece ajută la stimularea pierderii de grăsime.


Clinica Cleveland susține că tinctura de mere a fost folosită în vindecare de secole, în special pentru dureri de gât și infecții. Deși oțetul amestecat cu miere ar putea ajuta la calmarea gâtului, nu există suficiente cercetări care să susțină aceste afirmații.


Un alt zvon despre remediul cu oțet de mere este că poate minimiza durerile nervoase, despre care WebMD spune că aproximativ 20 de milioane de americani trăiesc cu ele în mod regulat, dar este adevărat?


Încercați oțetul de cidru de mere și decideți singur


Există mai mult de 100 de tipuri de leziuni nervoase și multe cauze care stau la baza acestei afecțiuni, potrivit WebMD. De la boli autoimune și deficiențe nutriționale până la traumatisme și hernie de disc, durerile nervoase pot apărea oricând. Dacă ați experimentat acest tip de durere, s-ar putea să fiți dispus să încercați aproape orice pentru a o ajuta să dispară. 


Există unii experți care spun că oțetul din cidru de mere poate ajuta în cazul neuropatiei. Dr. Pharam Yashar, neurochirurg certificat, spune că oțetul poate ajuta la reducerea durerii nervoase, fie aplicându-l direct pe zona afectată, fie consumând un amestec din oțet de mere cu apă. Potrivit Clinicii Pământului, oțetul de mere minimizează durerea nervoasă prin eliminarea toxinelor care induc durerea și, de asemenea, poate furniza nutrienți esențiali care ar putea să vă lipsească. Oțetul conține vitaminele C, B1, B2, B2, B6, biotină, acid folic și niacină, precum și un număr mic de minerale, potrivit MedicineNet.


Nu există dovezi care să sugereze că oțetul de mere este eficient pentru tratarea sau reducerea durerii nervoase. Cu toate acestea, Healthline concluzionează că este în mare parte sigur în cantități moderate, așa că îl poți testa și vedea dacă funcționează pentru tine. 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: beneficii  cidru  dureri  mere  organism  otet  sănătate 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel