Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
INGREDIENTE:
250 g făină
50 g amidon
90 g zahăr
120 ml lapte de cocos (sau de orez, migdale)
70 ml ulei de cocos (sau de floarea soarelui)
125 g picături de ciocolată neagră
1 linguriță praf de copt
un praf de sare
vanilie
MOD DE PREPARARE: Amestecăm ingredientele uscate: făina cu amidonul, zahărul, sarea și praful de copt. Punem peste ele laptele de cocos și uleiul, omogenizăm bine și la sfârșit adăugăm picăturile de ciocolată. Omogenizăm bine din nou. Atenție, fololsiți lapte lichid de cocos, nu din cel solid, dacă aveți cremă de cocos, diluați cu apă. Formăm biscuiții din aluat, aplatizăm și punem în tavă pe hartie de copt. Coacem la cuptorul preîncălzit la 180 C pentru cca 15-17 minute. Scoatem tava din cuptor, lăsăm biscuiții încă 5 minute în tavă, apoi îi transferăm pe un grătar să se răcească complet.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: biscuiti rețetă reteta de post
Iată ce-ți rezervă astrele...