Carmen Brumă, ALIMENTUL pe care îl consumă în fiecare dimineață: „Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii”
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Brumă a dezvăluit care este alimentul pe care îl consumă în fiecare dimineață. 

Carmen Brumă a dezvăluit că în fiecare dimineață consumă câte o linguriță de miere Manuka, pe stomacul gol. Aceasta spune că mierea de Manuka are numeroase beneficii pentru sănătate. 


„Ca să vă fie foame dimineaţa, nu mâncaţi nimic cu 4 ore înainte de a vă culca seara. Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa este să bei un pahar mare de apă pe stomacul gol. După somn, organismul este puternic deshidratat. Eu iau de câteva luni mierea de manuka, câte o linguriţă în fiecare dimineaţă pentru întărirea sistemului imunitar. Este un antibiotic natural foarte puternic. Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii şi e folosită în ameliorarea unor probleme de sănătate”, a povestit Carmen Brumă, potrivit Click.

 

Carmen Brumă dezvăluie DIETA ideală: „Rețeta minune există”

 

Ne apropiem de sezonul cald și multe femei visează să găsească o dietă rapidă care să le ajute să scape de kilogramele în plus.  Carmen Brumă, antrenor de fitness și nutriționist, recomandă, pentru început, o alimentație cât mai sănătoasă, îmbinată cu sport. Iar dacă timpul pentru mersul la sală nu vă ajută, vedeta are o soluție și pentru asta.

“Cel mai util, cel mai eficient și cel mai ieftin, la urma urmei, este sportul făcut acasă, antrenamentele făcute acasă. Combinația asta de regim alimentar cu antrenamente făcute acasă, mi se pare combinația ideală”, a declarat Carmen pentru Spectacola.

Alimentele care ajută la slăbit

Vedeta recomandă și câteva alimente care nu trebuie să lipsească de pe masa niciunui om.

“Este ideal în orice sezon să introduci alimente care se coc în mod natural, în sezonul respectiv. Și acum începem să avem tot felul de frunzoase, începe să se umple piața de tot ce înseamnă verdețuri de primăvară: ridichi, ceapă verde, salată, leurdă și, evident, că acestea ar trebui să însoțească orice masă sau aproape toate mesele, pentru că îți dau un grad de sațietate mare”, a mai adăugat vedeta.

Ce trebuie să eviți într-o dietă

Carmen Brumă a atras atenția și asupra unor alimente pe care trebuie să le scoatem din planul nostru nutritiv.

“Să mănânci foarte, foarte puțin, ocazional, din clasicele zahăr, alcool, alimente ultra-procesate, alimente care conțin într-o cantitate mare de grăsimi trans, fast-food”, a spus Carmen.

Rețeta minune există

Și pentru că toată lumea vrea să găsească rețeta minune, care să păstreze mereu corpul în formă, Carmen Brumă a dat răspunsul.

“Rețeta minune există, dar nu este rețeta la care se așteaptă oamenii. Rețeta minune înseamnă disciplină și a-ți înfrâna anumite porniri pe care le ai, despre a mânca după un anumit orar pe care ți-l dictează corpul tău”, a spus antrenoarea, ăentru Spectacola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Diete
Tagurile articolului: aliment  Carmen Bruma  dietă  miere manuka  slabit 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




pixel