Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va trece prin schimbări semnificative
Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Carmen Brumă a împărtășit cu urmăritorii săi o nouă rețetă culinară de chiflă proteică.
Pentru rețeta de chiflă proteică prezentată de Carmen Brumă, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:
- 8 albușuri de ou
- Sare (după gust)
- Ierburi aromate (după gust)
- Praf de copt
- 2-3 linguri mix de tărâțe
- 2-3 linguri de psyllium
- 2-3 linguri de semințe de in
- Semințe de floarea-soarelui (pentru decor)
- Semințe de susan (pentru decor)
Cantitățile precizate sunt pentru 2 chifle.
Pentru a pregăti chifla proteică începe prin a bate 8 albușuri de ou până obții o spumă consistentă, apoi adaugă sare și ierburi aromate după gust. În continuare, amestecă praful de copt, tărâțele de ovăz, psylliumul și semințele de in în compoziție și transferă totul într-o tavă de copt, decorând cu semințe de floarea-soarelui și susan. Coace la aproximativ 180 de grade Celsius timp de 30 de minute, până devine auriu-maronie.
„Vă arăt rețeta mea de chiflă proteică pe care o puteți integra în orice program de slăbit, dar și în unul de menținere. Pentru această chiflă am folosit 8 albușuri pe care le-am bătut spumă, apoi am adăugat niște sare și ierburi aromate după gust, praf de copt și două-trei linguri de tărâțe de ovăz, psyllium și semințe de in.
Am pus totul într-o tavă de copt. Am decorat cu semințe de floarea soarelui și susan, apoi am băgat totul la cuptor pentru 30 de minute la aproximativ 180 de grade”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.
Servește și savurează-o ca parte a unui mic dejun hrănitor sau ca gustare sățioasă în timpul zilei.
Vezi această postare pe Instagram
Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă rapidă și delicioasă cu cartofi violet: „Nu am mâncat niciodată”
Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă delicioasă de prăjitură cu zmeură, iaurt și ricotta. Este gata în câțiva pași simpli și e ideală pentru dietă
Un alt deliciu culinar prezentat de Carmen Brumă este rețeta de somon cu citrice, fulgi de ceapă și condimente mediteraneene. Ingredientele de care aveți nevoie sunt: somon, lămâie, fulgi de ceapă, portocală, condimente mediteraneene. Tăiați somonul în bucăți, așezați-l într-o tavă acoperită cu folie de copt, puneți felii de lămâie și portocală peste pește și apoi presărați generos fulgii de ceapă și condimentele mediteraneene deasupra. Ulterior, stoarceți sucul de lămâie peste pește și băgați-l la cuptor.
„Am aici ton, cu orz, linte, morcov și niște boabe de porumb. Orzul și lintea sunt fierte. Le-am tras pe toate la tigaie. O să pun niște tofu peste și niște sfeclă roșie pe care o tai mărunt. Am o combinație cu aproape 40 de grame de proteine și foarte multe fibre, de toate felurile, solubile, insolubile, cu efect prebiotic. Ăsta este scopul acestei mese: proteine și fibre”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.
Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă de pizza, fără făină. Ajută la slăbit și e bună în orice dietă, promite vedeta
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete