Carmen Brumă, rețetă de înghețată de casă, fără zahăr. Este perfectă pentru persoanele aflate la dietă
Data publicării:
Carmen Brumă își inspiră fanii cu o nouă rețetă deliciosă, perfectă pentru sezonul cald.

Nici nu s-a întors bine din vacanță, căci Carmen Brumă a revenit pe rețelele de socializare cu o nouă rețetă, perfectă pentru doamnele aflate la dietă. Înghețata este, fără doar și poate, vedeta sezonului cald, însă dacă nu-ți dorești să mănânci una din comerț, plină de zahăr, lucru ce poate avea un impact destul de mare asupra siluetei, atunci Carmen Brumă vine cu o soluție perfectă. Vedeta propune o rețetă de casă, slab calorică, care este gata în câteva minute. 

„Îmi place înghețata, mai ales în zilele toride, așa că mi-am făcut o variantă potrivită pentru gustul și nevoile mele: înghețata cu colagen. Am amestecat niște iaurt, cu 5% grăsime, cu 3 cupe de colagen, care mai are încă 8 ingrediente importante pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor, apoi, am adăugat niște fulgi de cocos și scorțișoară. Am amestecat totul și am pus compoziția pe foaie de copt, într-o caserolă din sticlă, pe care am băgat-o la congelator, pentru aproximativ 2 ore. Înghețata mea e gata și e delicioasă.”, spune Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Rețetă de salată de vară, pentru dietă. Carmen Brumă: „E foarte simplu de preparat, foarte hrănitoare, are vitamine, minerale, fibre”

Secretul pentru o talie de invidiat

Carmen Brumă pare că ține timpul în loc, întrucât vedeta arată extraordinar, la vârsta de 46 de ani. Nu doar alimentația este esențială în tot acest proces, ci și alte multe trucuri esențiale, pe care soția lui Mircea Badea le-a învățat de-a lungul carierei sale de instructor de fitness și nutriționist. Așadar, dacă și tu râvnești la acea talie subțire, vedeta are câteva trucuri perfecte.

„1. Ai grijă in permanență de poziția copului, inclusiv atunci când stai pe scaun: menține spatele drept, pieptul înainte, abdomenul ușor în tensiune!

2. Dacă vrei ca talia să pară mică, lucrează și umerii! Talia subțire e ( și) o chestiune de proporție, cu cât spatele și umerii sunt mai lați, cu atât talia pare mai mică, așa că nu uita să lucrezi și să dezvolți spatele și umerii, în special deltoizii.

3. Nu lucra excesiv mușchii oblici, (din lateralul abdomenului) pentru că acest lucru poate îngroașă talia!

4. Nu uita ca 70% din bătălia pentru o talie subțire și un abdomen plat se duce în bucătărie!”, spune nutriționistul, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Carmen Brumă, rețetă de salată de fasole verde cu sardine: „O sursă de vitamine și minerale, scade inflamația din corp, stimulează sistemul imunitar”

Vedeta face zilnic sport

Carmen Brumă nu doar promovează un stil de viață sănătos, ci aceasta și pune în aplicare toate lucrurile pe care le recomandă și comunității sale. Așadar, în urmă cu ceva timp, aceasta dezvăluia faptul că nu trece nicio zi fără mișcare fizică, fie că este vorba de 20 de minute sau de mai mult timp.

„Dacă tu ai 20 de minute pe parcursul unei zile și nu pot să cred că, indiferent cât de ocupată ai fi, nu le ai. 20 de minute își găsește oricine. Una dintre caracteristicile programelor mele este asta: ele durează puțin. În 20 de minute lucrezi tot corpul, fără echipamente suplimentare, în confortul propriei case. Eu în zilele mele pline cu multe filmări, mă trezesc la 5 dimineața și fac (n.r. antrenamentul) lângă pat. Exact asta fac.”, a spus Carmen Brumă, potrivit ego.

Citește și: Carmen Brumă, rețetă de salată cu fructe de mare și pepene galben: „Ideală pentru sezonul cald. Mi se pare senzațională”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Carmen Bruma  diete  inghetata de casa  rețetă 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel