Ilinca Vandici, reacție neașteptată după ce Irina Columbeanu s-a fotografiat cu o geantă de 30.000 de euro: „Mare mi-a fost surprinderea. Am apreciat-o....”
Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Carmen Brumă le-a arătat urmăritorilor cum pregătește acest deliciu culinar.
- Somon
- Lămâie
- Fulgi de ceapă
- Portocală
- Condimente mediteraneene
Carmen Brumă a început prin a tăia somonul în bucăți, l-a așezat într-o tavă acoperită cu folie de copt, a pus felii de lămâie și portocală peste pește și a presărat generos fulgii de ceapă și condimentele mediteraneene deasupra. Ulterior, a stors sucul de lămâie peste pește și l-a băgat la cuptor.
Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă delicioasă de prăjitură cu zmeură, iaurt și ricotta. Este gata în câțiva pași simpli și e ideală pentru dietă
Te-ar putea interesa și: Carnea te ajută să slăbești. Ce se întâmplă dacă nu o consumi. Carmen Brumă, semnal de alarmă
Carmen Brumă le-a recomandat celor care o urmăresc o salată delicioasă cu ton, orz, linte, morcov și boabe de porumb, perfectă pentru slăbit la perimenopauză și nu numai.
Ingrediente și mod de preparare
- Ton
- Orz
- Linte
- Ardei
- Morcov
- Tofu
- Sfeclă
- Boabe de porumb
„Am aici ton, cu orz, linte, morcov și niște boabe de porumb. Orzul și lintea sunt fierte. Le-am tras pe toate la tigaie. O să pun niște tofu peste și niște sfeclă roșie pe care o tai mărunt. Am o combinație cu aproape 40 de grame de proteine și foarte multe fibre, de toate felurile, solubile, insolubile, cu efect prebiotic. Ăsta este scopul acestei mese: proteine și fibre”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.
Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă de pizza, fără făină. Ajută la slăbit și e bună în orice dietă, promite vedeta
Nutriționista Carmen Brumă a dezvăluit o rețetă delicioasă cu acrtofi violet și a împărtășit pașii esențiali pe care gospodinele trebuie să îi urmeze pentru a o pregăti.
Ingrediente și mod de preparare
Aveți nevoie de doar 8 ingrediente:
- Cartofi violet
- Ulei
- Fenicul
- Ceapă
- Morcov
- Ardei gras
- Sfeclă
- Condimente
„Mi-am luat să încerc acești cartofi violet. Nu am mâncat niciodată și sunt tare curioasă. Îi pun la cuptor cu puțin ulei. Aici mai am fenicul, ceapă, morcov, ardei gras, niște sfeclă, condimente. Chiar sunt curioasă”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.
Pe lângă acest deliciu culinar, nutriționista a mai preparat și alte bunătăți. „Am gătit rapid pentru a avea câteva zile. Am aici caserola cu legume, în special rădăcinoase făcute la cuptor. În același timp la cuptor am băgat și ingredientele pentru pate de ficat de casă, care mi-a ieșit foarte bun și am un borcan plin. Mai am unul sigilat cu puțin unt deasupra. Am mai făcut niște pui cu fenicul. Este foarte gustos”, a mai precizat Carmen Brumă pe rețelele sociale.
Te-ar putea interesa și: Ce trebuie să mănânci, dacă ai varice. Carmen Brumă: „Ajută sistemul circulator, reduc riscul de a dezvolta noi vene”
Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă de pui crispy, exact ca la fast food. Este sănătos și potrivit pentru persoanele aflate la dietă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete
Regele Charles a luat o...
Universitatea Cluj a strâns un...