Carmen Brumă, rețeta perfectă de mic dejun: „Bogată în proteine, calciu și vitamina D”. Fanii au rămas uimiți
Data publicării:
Carmen Brumă a dezvăluit o rețetă delicioasă de savurat la micul dejun.

Carmen Brumă este un exemplu de urmat, când vine vorba despre un stil de viață cât mai sănătos și o dietă cât mai echilibrată. Vedeta este extrem de cunoscută în mediul online pentru acest lucru, motiv pentru care postează adesea în mediul online diverse sfaturi ce vor susține silueta și pierderea kilogramelor în plus. De data aceasta, soția lui Mircea Badea a dezvăluit o rețetă perfectă pentru micul dejun, plină de vitamine, proteine și omega 3. Mai mult, modul de preparare este simplu, astfel încât masa va fi gata în cinci minute. 

Ingrediente:

200 grame de sardine din conservă 

două ouă fierte

70 grame de unt

zeama de la o lămâie

 

„Sardinele se scurg de zeamă. Se pun toate ingredientele într-un bol și cu ajutorul unui mixer se amestecă până se formează o pastă.

Este bogată în proteine, omega 3, calciu și vitamina D, ea poate fi întinsă pe pâine, pe crackers sau poate fi consumată simplu, așa cu bastonașe din legume crude.”, a spus Carmen Brumă pe TIkTok.

Te-ar putea interesa și: Alimentele care te ajută când este ger afară. Carmen Brumă: „Stimulează digestia, imunitatea și îți dau senzația de căldură”

@carmenbrumareal PASTA DE SARDINE www.carmen-bruma.ro #xyzbca #5pasidebine #misiuneatiktok #fyp ♬ original sound - Carmen Brumă

 

Ce ingrediente trebuie să eviți de pe eticheta produselor

În trecut, în altă postare făcută pe rețelele de socializare, Carmen Brumă dezvăluia ingredientul pe care trebuie să-l evităm de pe orice produs din supermarket. Celebra antrenoare spune că acesta are foarte multe efecte negative atât asupra siluetei, cât și pentru sănătate.

„Un ingredient pe care-l găsești foarte des pe eticheta produselor din supermarket este siropul de glucoză-fructoză. De ce trebuie să-l eviți? Pentru că îngrașă, afectează ficatul și pentru că creează acea rezistență la dopamină, adică scăderea capacității de percepție a plăcerii.”, a dezvăluit Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Sosul cu multiple beneficii asupra sănătății și puține calorii: „Este absolut miraculos, nenumărate beneficii”

 

Cum ne întărim imunitatea

De asemenea, Carmen Brumă a dezvăluit și „rețeta” pentru o imunitate de fier, așa cum toată lumea își dorește. Din păcate, nu putem obține asta fără eforturi, întrucât există un cumul de factori care ne influențează starea de sănătate, spune Carmen Brumă.

„Unul dintre cele mai căutate subiecte în această perioadă este stimularea sistemului imunitar sau întărirea sistemului imunitar. Așa cum am mai spus și în alte rânduri, eu cred că un sistem imunitar echilibrat nu se obține printr-o singură măsură, ci printr-un complex de măsuri, o conduită de viață, un stil de viață, care include o alimentație echilibrată, somn de calitate, mișcare practicată în mod constant, evitarea kilogramelor în plus, hidratare corespunzătoare, managementul stresului și, nu în ultimul rând, suplimente alimentare de calitate, la recomandarea medicului.”, a spus Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Îndulcitorii naturali cu care putem înlocui zahărul: „Are zero calorii. Poate fi folosit ușor și de diabetici”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Carmen Bruma  mic dejun  pasta de sardine  rețetă  sănătate 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel