Carmen Brumă, rețetă sănătoasă de crackersi de casă: „Foarte gustoși, sățioși și practici. Eu obișnuiesc să-i țin în geantă”
Data publicării:
Carmen Brumă le-a dezvăluit fanilor săi o nouă rețetă perfectă pentru persoanele aflate la dietă.

Carmen Brumă a venit cu o nouă propunere de rețetă extrem de delicioasă, dar și de dietă, în același timp. Chiar dacă majoritatea nutriționiștilor nu recomandă integrarea gustărilor în dieta zilnică, dacă te afli într-un proces de slăbire, se pare însă că există ceva pentru care poți opta mereu, fără griji. Celebrul nutriționist a dezvăluit rețeta pas cu pas de crackersi de casă, care vor fi gata în câteva clipe.

„Astăzi vă prezint rețeta mea preferată de crackersi de casă, sunt foarte gustoși, sănătoși, sățioși și practici. Eu obișnuiesc să-i țin în geantă, pentru situațiile în care mi se face foame și nu am altă alternativă mai sănătoasă la îndemână. 

Într-un bol mare, puneți două linguri de semințe de chia, o ceașcă de fulgi de hrișcă, două linguri de semințe de susan, două linguri de semințe de dovleac, două linguri de semințe de floarea soarelui, două linguri de semințe de in măcinate sau pisate, fulgi de drojdie tot două linguri, sare, praf de usturoi, turmeric după gust, peste care se pune apă fiartă și omogenizați. Apoi adăugați un ou, amestecați și ce rezultă, puneți într-o tavă, pe hârtie de copt, într-un strat mai subțire. Crestați apoi cu cuțitul și băgați totul la cuptor pentru 50 de minute, la aproximativ 190 de grade. Sper să vă placă. Poftă bună!”, a scris Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

Citește și: Rețetă de salată de vară, pentru dietă. Carmen Brumă: „E foarte simplu de preparat, foarte hrănitoare, are vitamine, minerale, fibre”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Carmen Brumă trăiește cu teama kilogramelor în plus

Carmen Brumă nu a arătat întotdeauna perfect, ca în ziua de astăzi. Vedeta a avut în perioada adolescenței probleme cu kilogramele în plus, atunci când și-a descoperit și pasiunea pentru lumea fitnessului. Chiar dacă acum pare că silueta sa nu mai are cum să fie afectată în vreun fel, soția lui Mircea Badea spune că trăiește și astăzi cu frica acumulării kilogramelor în plus, asemenea tuturor femeilor.

„Am trăit ani de zile și încă trăiesc cu această teamă. Ea nu dispare niciodată, dar înveți să te obișnuiești cu ea, devine prietena ta, e acolo un partener de drum care e așa ca un fel de “supervisor”, să zicem de clopoțel, care are grijă ca atunci când o iei un pic pe arătură să sune și să te facă atent să ajungi pe direcția care trebuie și nu cred că e ceva rău.

E bine să existe teama asta de a nu te îngrășa ca să nu te îngrași, pentru că orice acumulare de kilograme nu înseamnă numai un disconfort de ordin estetic, care nu trebuie nici el neglijat, dar înseamnă și multe probleme de sănătate. Și atunci da, e bine, nu vreau să-mi dispară teama de a nu mă îngrășa. Vreau să fie acolo cu mine, sigur că ea nu trebuie să fie o teroare, nu trebuie să-mi guverneze viața, nu trebuie să mă împiedice să mai fiu eu, dar e bine să fie acolo, lângă mine.”, a mărturisit soția lui Mircea Badea pentru Impact.

Citește și: Rețeta preferată de omletă a lui Carmen Brumă, la cuptor: „E delicioasă, sănătoasă și sățioasă”

De ce nu a continuat cu cariera în modelling

Pentru cine nu știe, Carmen Brumă a cochetat în trecut și cu modellingul, însă vedeta nu s-a văzut niciodată să profeseze aici pe o lungă perioadă de timp. Totuși, această experiență a ajutat-o foarte mult în viață, spune ea.

„Am lucrat câțiva ani, nu a fost pentru mine un scop în sine, a fost așa o perioadă de tranziție, o experiență în viața mea, nu mi-am dorit niciodată să fac din asta o meserie, nu m-am regăsit neapărat în zona asta, dar am acumulat foarte multe informații de acolo, m-a ajutat pe parcursul carierei mele în televiziune.

Și în zilele de astăzi găsesc lucruri care mi-au folosit și pe care le știu din vremea aceea. De exemplu, să mergi pe tocuri frumos, estetic, am învățat din perioada în care am lucrat ca model.”, a mai spus ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Carmen Bruma  crackersi  dietă  rețetă 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel