Carmen Brumă, salată de dovlecei: „Are foarte puține calorii și e foarte bună”. Se prepară în câțiva pași simpli și e ideală pentru orice dietă
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Brumă a dezvăluit o nouă rețetă delicioasă, perfectă pentru sezonul cald și pentru o dietă.

Carmen Brumă vine în ajutorul fanilor săi cu o nouă rețetă excelentă pentru persoanele aflate la dietă. Este vorba despre salata de dovlecel, care poate fi servită atât ca garnitură pentru diverse surse de proteină, cât și ca fel principal în sine, spune specialista. Aveți nevoie de doar câteva ingrediente simple de bază, însă gustul și beneficiile sale sunt extrem de multe, mai spune Carmen Brumă, care te învață pas cu pas cum să prepari această rețetă delicioasă. 

„Astăzi vreau să vă arăt una dintre mâncărurile mele preferate pe timpul verii: salată de dovlecei. Dovlecelul este prietenul curelor de slăbire, are foarte puține calorii, puține glucide, are potasiu, vitamina C și betacaroten. Salata este foarte ușor de preparat. Aveți nevoie de dovlecei sau zucchini, roșii cherry, ceapă verde, pătrunjel, usturoi, rozmarin, oțet balsamic, boia dulce sare și piper. Pentru început, tăiați dovleceii rondele și îi așezați într-o tavă, pe hârtie de copt, peste care puneți condimentele și puneți și puțin spray de ulei de măsline, rozmarinul, ceapa, usturoiul și boia dulce. Băgați tava la cuptor pentru aproximativ 20 de minut. Când sunt gata, îi puneți într-un bol, tăiați rochii cherry, pătrunjelul, ceapa verde și puțin oțet balsamic, iar salata este gata. E foarte bună atât ca garnitură, cât și ca fel principal, dacă îi adăugați o sursă de proteină. Cu ouă merge foarte bine, cu fructe de mare, pește.”, spune Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Carmen Brumă, rețetă de salată cu dovlecel și brânză de capră: „Senzație a ieșit”. Este gata în doar câtea minute

Cum se menține Carmen Brumă în formă în vacanță

Și, dacă acasă reușim să avem un stil de viață echilibrat, în vacanțe, de cele mai multe ori, punem pe noi câteva kilograme în plus, lucru extrem de greșit, atrag atenția nutriționiștii. În acest sens, Carmen Brumă a dezvăluit recent trucurile sale prin care a reușit ca după două săptămâni de mâncat în regim all inclusiv să nu se îngrașe și să-și păstreze pătrățelele perfecte pe abdomen.

„După 2 săptămâni la "all inclusive" ( Turcia și Grecia), în care mi-am făcut toate poftele, abdomenul meu arată așa.
Consider că m-au ajutat următoarele:
1. Am făcut aproape zilnic antrenamentele din programele mele care sunt scurte, intense și se pot face în camera de hotel sau balcon. 
2. Am mâncat aproape zilnic desert DAR la finalul unei mese cu fibre și proteine ( după masă de prânz) și am renunțat la masă de seară.
3. Nu am băut deloc alcool ( nici nu-i simt lipsa, beau de 2 ori pe an) și m-am hidratat constant doar cu apă.”, a dezvăluit Carmen Brumă pe rețelele de socializare. 

Citește și: Carmen Brumă, rețetă de înghețată de casă, fără zahăr. Este perfectă pentru persoanele aflate la dietă

Somnul, esențial într-o dietă

Totuși, nu doar de mișcare și alimentație trebuie să avem grijă, atrage atenția Carmen Brumă. Somnul este la fel de esențial, iar dacă ne dorim rezultate pe termen lung, dar și rapide, trebuie să punem în balanță toți acești factori esențiali în orice dietă. 

„Degeaba ai grijă ce mănânci și cum te miști dacă nu dormi suficient. Somnul bun, odihnitor, în dozele de care avem nevoie este cel mai bun medicament anti-aging. Nu există mai eficient de atât.

Așa că trebuie să acorzi atenție inclusiv acestui aspect atunci când vrei să te menții sănătos și atunci când slăbești. Pentru că dacă nu dormi suficient, dacă nu ai un somn de calitate, procesul de slăbire este încetinit”, a mai adăugat Carmen Brumă, la Fresh by unica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Carmen Bruma  rețetă  salata de dovlecel 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel