Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va primi o veste neașteptată
Ingrediente:
500 kg cartofi noi
300 ml lapte
150 ml smântână de gătit
3 linguri de muștar dulce
2 cepe verzi
sare
2 linguri de pesmet
1 ou
Mod de preparare:
Cartofii îi vom spăla bine și îi vom curăța de coajă. Ceapa o vom tăia mărunt și o vom pune pe fundul unei tăvi de cuptor. Cartofii, tăiați rondele îi punem peste ceapă.
Într-un castron preparăm un sos din muștar și smântână. Turnăm peste cartofi, punem și laptele și condimentăm cu sare.
Oul îl vom amesteca cu pesmetul și îl pune deasupra, peste cartofi.
Băgăm în cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 30-45 de minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: cartofi cuptor mustar retete