„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
 Producătorii de ciocolată din Elveția susțin că din pricina pandemiei a scăzut considerabil consumul de ciocolată, cea mai mare scădere în ultimii 40 de ani. la 37 de kilograme pe cap de locuitor pe an.
”Mi se pare mult. Foarte mult mai ales că mulți nu mănâncă ciocolată. recomand ciocolata cu pătrățica. Una-două. (...) Ideea e de moderație”, afirmă medicul nutriționist Anca Hâncu, la Interviurile DC News și DC Medical.
Potrivit acesteia, orice aliment ”poate fi bun atâta timp cât este consumat cu moderație”. Aceasta a mai adăugat: ”Și cât lumea a stat acasă ar fi fost o perioadă utilă să gătim acasă, să învățăm să gătim cu cât mai multe legume, să mâncăm ordonat pentru că nu mai avem scuze stând acasă mult mai mult”.
.
  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
 
Autorul articolului: Spectacola 
Categorie: Diete 
Tagurile articolului: anca hancu  ciocolata  dietă  nutritie  

Consumul de apă, un gest atât...



Cozonacul, desertul...
Carmen Brumă spune care sunt...
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...