Cătina, beneficii uimitoare pentru ten. Mirela Vescan și Thea Haimovitz vin cu secretele acestei plante minune: „Este grozav”/ EXCLUSIV
Data publicării:
Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, a prezentat în cea de-a doua ediție beneficiile uimitoare ale cătinei. 

Trăim într-o țară cu o climă temperat-continentală, cu patru anotimpuri, iar toamna este superbă, cu tot ceea ce ne oferă, de la o desfătarea estetică a ochilor datorată paletei incredibile de culori până la un răsfăț al gustului și al mirosului, este o plăcere să te plimbi printr-o livadă toamna și mai este o plăcere se mergi la piață. Fructele și legumele pe care le culegem toamna sunt bune, frumoase, colorate și sănătoase, pline de ingrediente active, majoritatea foarte bune pentru ten, pentru piele. Și foarte important este faptul că toate aceste fructe sunt accesibile ca preț.

Cătina, beneficii uimitoare pentru ten

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au adus în fața publicului beneficiile neștiute ale cătinei pentru ten. Potrivit celor două, cătina este un produs natural care poate fi folosit cu succes într-o varietate de scopuri, inclusiv ca remediu pentru menținerea frumuseții, revitalizarea și hidratarea pielii.

Halloweenul în Mexic. Cum se sărbătorește ”Dia de los Muertes”. Mirela Vescan: „ Ei speră să-și întâlnească strămoșii”

„Este grozav să își faci un amestec de miere cu cătină. Dacă iei o linguriță dimineața și una seara este extraordinar de hrănitor și este suficient aportul de cătină pe zi. Există și ulei de cătină, care este extraordinar dacă pui câte o picătură în fiecare cremă pe care o folosești. Se poate face și un amestec de față cu cătină și dovleac. Are proprietățile antiinflamatoare. De exemplu, acneea este un proces antiinflamator. Înainte de a ajunge la o stare mai gravă , dacă faci măști cu cătină diminuezi această problemă. ”, au spus Mirela Vescan și Thea Haimovitz, în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer.

Beneficiile uleiului de cătină

Uleiul de cătină este de departe cel mai prețios extract al acestei plante cu nenumărate beneficii pentru piele. 

„Cunosc foarte multe persoane care nu își permit măști și tratamente scumpe pentru a vindeca probleme tenului și folosesc ulei de cătină ca să atenueze, inclusiv eczemele de pe peiele, rozaceea, arsurile cauzate de radiații, inclusiv expunerea la soare. 

Fiind atât de concentrat, pătează pielea, de aceea este foarte bine să îl poți combina cu ulei din semnințe de struguri sau ulei din miez de caise. Poți să folosești acest ulei de cătină, indiferent de cum ai pielea. ”, au  mai spus Mirela Vescan și Thea Haimovitz.

Cum realizezi, pas cu pas, un machiaj de Halloween. Mirela Vescan te învață cele mai ascunse trucuri

Mirela Vescan a mărturisit  că este foarte important, înainte de toate, să ne cunoaștem tipul de ten și să recunoaștem care sunt afecțiunile. 

„Este foarte important să îți cunoști tipul de piele. Există trei tipuri de piele, restul sunt afecțiuni. Avem tenul gres, uscat  și mixt. ”, a spus Mirela Vescan. 

Mai multe detalii vedeți în emisiunea Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz de la DC News și Spectacola:


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului:   beneficii  catina  Mirela Vescan  thea haimovitz 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel