Ce bea Lora în fiecare dimineață, pentru a se menține în formă. Artista are o siluetă impecabilă: „Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos”
Data publicării:
Lora a dezvăluit ce bea în fiecare dimineață, pentru a-și menține silueta impecabilă. 

Pe lângă vocea sa inconfundabilă, Lora este admirată și pentru felul cum arată. Artista are o siluetă de invidiat, însă recunoaște că face câteva eforturi pentru a se menține în cea mai bună formă. 

Ce bea Lora în fiecare dimineață, pentru a se menține în formă

Lora recunoaște că nu este adepta dietelor, însă crede într-un stil de viață sănătos. Astfel, vedeta face intermitent fasting cu mai multă proteină vegetală. Totodată, artista a dezvăluit și cum arată meniul ei într-o zi. 

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des. În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep', a povestit Lora pentru Ciao.ro.

vezi și: Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite artiste, iar mama sa îi spunea „Auraș”

Lora: „Cred că tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră”

Și la capitolul iubire, Lora recunoaște că stă foarte bine. Artista este de mai muli ani împreună cu Ionuț Ghenu, care îi este și impresar. Mulți s-au întrebat când vor ajunge în fața altarului, însă artista susține că nu pune accent pe acest aspect. 

„Eu îmi fac planuri cu el și îl văd în viitor până la capăt dar în același timp încerc să nu fiu un om care constrânge sau pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem, din motive bine întemeiate. Cred că tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră în această școală numită viață. Şi cel mai corect este să ne dorim să facem paşi în direcția dorită dar să lăsăm omului de lângă noi, libertatea să ne aleagă. Cred că e minunat să ne spunem că nu ne vedem viața fără celălalt, dar dacă spunem prea des se transformă în constrângere. Ce va fi, va fi şi trebuie respectate toate lecțiile.”, a mai precizat Lora pentru publicația menționată anterior.

Citește și: Corina Caragea, detalii despre nunta cu Robert Pongracz. Ce spune vedeta despre apariția unui copil în viața ei: „Nu mă arunc cu capul înainte”

Dana Budeanu dă de pământ cu cei care se descalță când ajung în vizită la cineva: “Mergem la ăia, ăia au covor alb, ne descălțăm toți. De ce ți-ai pus mă covor alb, fătălăule? Ca să descalți lumea?”

Cum se întelege Carmen Tănase cu mama ei: “Trebuie să am grijă de ea ca de un copil, pentru că face rele. Iarna trecută mi-a făcut pneumonie la 92 de ani”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Diete
Tagurile articolului:   dietă  lora  silueta 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel