Ce dietă ține Bianca Drăgușanu. Cele două alimente pe care le evită tot timpul: „Am trecut și prin faza când măncam o cireașă sau o roșie pe zi”
Data actualizării:
Data publicării:
Bianca Drăgușanu este renumită pentru dietele drastice pe care le ținea în trecut. Vedeta obișnuia să se hrănească cu o roșie pe zi. Acum, frumoasa blondină are mai multă grijă de sănătatea ei și spune că regimul pe care îl urmează o ajută să aibă energie maximă pentru a face sport. 

Bianca Drăgușanu nu a avut întotdeauna formele de zeiță pe care le afișează acum. La începutul carierei sale, blondina era un pic mai voluptoasă și nu punea atâta preț pe aspectul fizic, dacă ne uităm la apariția ei din emisiunea „Din Dragoste”, din urmă cu peste un deceniu.

Anii au trecut și, aflată în vizorul publicului, vedeta a început să urmeze diete drastice, totul pentru a se ridica la așteptările auditoriului, ea fiind considerată una dintre cele mai sexy vedete din România.


Modul în care s-a alimentat o bucată bună de vreme i-a adus vedetei o mulțime de probleme de sănătate. 

Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum arată acum regimul ei alimentar. 


"Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când măncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, a spus Bianca Drăgușanu pe YouTube.


De asemenea, vedeta a dezvăluit că are două alimente de care fuge și pe care încearcă să le țină cât mai departe de farfuria ei, asta pentru că le consideră „droguri”.

”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai afirmat Bianca.

Cum își menținea silueta acum 10 ani


Cu anu în urmă, Bianca Drăgușanu șoca prin dietele drastice pe care le ținea. Vedeta a slăbit 16 kilograme într-un timp record, prin înfometare.

„Am 1,80 metri înălţime şi 62 kg greutate. S-a speculat mult şi aiurea pe tema greutăţii mele, aşa că mai bine lămuresc eu lucrurile. Da, am avut şi 78 kg, Tot aşa cum am avut şi 54! Dar, de o bună bucată de vreme, stau constant la 62 kg care, cred eu, e greutatea care mă prinde cel mai bine. Am slăbit 16 kilograme făcând foamea! Sau, daca vrei, cu voinţă! Asta a fost dieta mea specială. Câteva săptămâni nu am mancat decât o singură masă pe zi şi aia uşoara şi întotdeauna înainte de ora 12 ziua. Cine rezistă la regimul ăsta deloc sofisticat, sigur slăbeşte”, a explicat Bianca pentru bucatarescu.ro, în urmă cu 10 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Diete
Tagurile articolului: Bianca Dragusanu  damian draghici  dietă  regim  slabit  zahar 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel