Carmen Brumă, dezvăluiri despre relația cu Mircea Badea. Secretul unei relații de peste două decenii
Pastele sunt o adevărată artă pentru bucătărie, iar aceste fusilli cu pui, ciuperci, ardei și cașcaval vor deveni rețeta preferată a familiei tale.
Ingrediente:
350 grame de paste Fusilli
300 grame piept de pui
300 grame ciuperci
Un ardei kapia micuț
O ceapă mică
O lingură de ulei
3 căței de usturoi
O linguriță de busuioc
Sare
Piper
100 grame roșii în bulion
100 grame smântână
6 felii de cașcaval
O linguriță de boia
Mod de preparare:
1. Primul pas este să puneți pastele la fiert în apă cu puțină sare.
2. Ceapa trebuie tăiată mărunt, iar ciurpercile și ardeiul kapia puțin mai mare.
3. Pieptul de pui trebuie tăiat și condimentat cu boia, sare, piper și usturoi granulat. După ce l-ați pregătit, îl căliți într-o lingură de ulei până se rumenește.
4. Scoatem pieptul de pui din tigaie și în locul lui punem ceapa tăiată, un cățel de usturoi și un praf de sare. Trebuie lăsate circa 3 minute, până se călesc.
5. Peste ceapă adăugăm pieptul de pui, ciupercile și ardeiul. Lăsăm pe foc încă 10 minute, este important să amestecați constant.
6. În aceeași tigaie adăugăm roșiile în bulion și 3 linguri de apă, pe care le mai lăsăm la foc mediu încă 7-10 minute. Punem cei doi căței de usturoi rămași, pisați cu puțină sare și apă și adăugăm piper, boia și sare după gust.
7. După ce am oprit focul, adăugăm și busuioc.
9. După ce au fiert pastele, le scurgem de apă și în aceeași oală adăugăm sosul, apoi smântâna, jumătate din cașcaval și amestecăm.
10. Toate ingredintele le mutăm într-o tavă pentru cuptor, presărăm deasupra restul de cașcaval și puțin busuioc sau oregano. Le lăsăm la cuptor circa 15 minute.
Masa este gata. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: paste pui retete retete delicioase sos