Ce mănâncă Anca Țurcașiu la micul dejun. Vedeta a dezvăluit rețeta simplă și gustoasă pentru care optează adesea
Data publicării:
Anca Țurcașiu a dezvăluit cum arată una dintre mesele sale de mic dejun.

Anca Țurcașiu pare că a descoperit elixirul tinereții, iar acest lucru nu este prea greu de observat. Arată impecabil, radiază de fericire, iar acest lucru este reflectat de fiecare nouă apariție pe care celebra actriță o are pe rețelele de socializare sau în spațiul public. Mai mult, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că pentru a deține măsurile perfecte, aceasta are niște obiceiuri alimentare foarte sănătoase. Dacă pentru anumite persoane, alimentele consumate de Anca Țurcașiu ar pute apărea strict de „dietă”, privite drept un sacrificiu pentru siluetă, vedeta a declarat în repetate rânduri faptul că ea și-a creat un adevărat stil de viață în jurul alegerilor alimentare corecte. Tocmai din acest motiv, a renunțat de peste 20 de ani la toate alimentele pe bază animală, iar acest lucru pare că îi priește din plin.

Se pare că și comunitatea sa de fani de pe rețelele de socializare rezonează perfect cu ea, motiv pentru care actrița împărtășește adesea cu fanii săi ce mănâncă într-o zi. Dacă în trecut, aceasta a dezvăluit diferite variante de mese rapide de prânz sau de cină, acum a venit rândul micului dejun. Așadar, vedeta a optat pentru ceva extrem de simplu, sănătos, ușor de preparat, dar și destul de sățios.

Iată ce consumă Anca Țurcașiu la micul dejun: fulgi de secară, mure, vișine, semințe de in, miere, lapte de migdale. Toate aceste ingrediente sunt amestecate de actriță într-un bol și savurate la prima masă din zi.

Citește și: Anca Țurcașiu, rețetă de rulouri cu dovlecel și ou. Este sănătoasă și potrivită pentru orice dietă

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Are o disciplină de fier, la 53 de ani

Toate aceste lucruri nu ar fi posibile în lipsa unei discipline și unei motivații de fier, iar Anca Țurcașiu recunoaște acest lucru. Vedeta spune că indiferent de activitatea profesională solicitantă pe care o are într-o zi, nu uită să-și respecte nici rutina zilnică de sport, indiferent de forma pentru care optează, adică un simplu mers, alergat sau antrenament de forță. 

„Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Stau toată vara pe litoral de 30 de ani, lucrez acolo. Într-o vară mi-am impus ca în fiecare dimineață, cu toate că adorm foarte târziu, în jur de 1:00-2:00, nu contează, să mă trezesc la 7:00 și la 7:05 să fiu pe plajă pentru 6-7 kilometri de mers alert. Am făcut asta în fiecare zi timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău”, a povestit Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

Citește și: Anca Țurcașiu, idee de prânz rapid pentru dietă: „Am improvizat o salată”. Ingredientele simple de care ai nevoie

Sportul, extrem de important într-o dietă

Pentru un corp cât mai armonios și perfect echilibrat este nevoie și de activitate fizică constantă, iar acest lucru îl confirmă Anca Țurcașiu, care spune că din copilărie a avut un stil de viață bazat pe activitate fizică.

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat. Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată. Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a mai spus aceasta în trecut, într-un interviu pentru Spectacola. 

Citește și: Anca Țurcașiu, idee de mic dejun de dietă. Așa se menține actrița în formă, la 53 de ani: „Asta este masa mea de dimineață”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Diete
Tagurile articolului: anca turcasiu  dietă  mese  mic dejun 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel