Ce personalitate ai în funcție de lungimea părului. Nu te-ai fi gândit la asta
Data publicării:
Nu doar liniile de pe palme îți dezvăluie personalitatea! Chiar și lungimea părului tău spune multe despre cine ești, inclusiv despre temperamentul tău și modul în care îți gestionezi viața sub presiune.

Păr deasupra umărului

Dacă ai părul scurt, chiar dacă este vorba de un bob cool, ești cu siguranță o ființă candidă. Dacă cineva vrea o verificare a realității, ar trebui să vină direct la tine. Personalitatea ta neînfricată este ceva de luat în seamă și ești destul de bună în a echilibra atât viața personală, cât și cea profesională. Încercarea de lucruri noi este hobby-ul tău și nu suporți dezorganizarea. Dar da, acționezi prea repede, sărind calul, adesea, ceea ce tinde să se întoarcă împotriva ta.

 

Până la umăr

Această coafură, care poate fi ușor de aranjat în mai multe feluri, spune că ești mândră de personalitatea ta feminină și că îți place să o arăți. Îți place să te îmbraci elegant și ești foarte veselă. Înfrunți provocările fără efort și ești cu siguranță o persoană sociabilă. Prieteniile tale durează mult timp, iar ei iubesc firea ta spumoasă.

 

Mai jos de umeri

Părul lung nu este ușor de gestionat, necesită multă răbdare și mergi mai departe cu precauție în viață. Dacă intri într-o relație, aceasta nu este una pe termen scurt. Îți pui inima și sufletul pe tavă pentru partenerul tău și te aștepți la același sentiment în ambele sensuri. Nu crezi că nimic în viață nu este imposibil dacă îți pui inima la contribuție, potrivit timesofindia.com

 

4 motive pentru care te doare scalpul

 

 Mătreață

Atunci când mătreața se acutizează, s-ar putea să aveți mai multe dureri la nivelul scalpului.

 Acumularea de grăsime

"În mod natural, avem o concentrație mare de glande uleioase în scalp și, dacă nu ne spălăm părul în mod regulat, acest ulei se poate acumula", spune Dr. Zeichner.

Nu numai că acest exces de ulei vă va da un cap de păr gras, dar poate duce și la mâncărimi. Acest lucru poate declanșa scărpinarea ulterioară, disconfort și poate face ca scalpul să vă doară atunci când vă mișcați părul, spune el.

Remediați problema: Preveniți și ameliorați acumularea de grăsime (și durerea scalpului) prin spălarea mai frecventă a părului, spune Dr. Zeichner.

Dar, din nou, acordați atenție tipului dvs. de păr. Curățarea excesivă poate usca scalpurile sensibile și poate face să înflorească fulgii de mătreață.

În plus, limitați utilizarea produselor de styling (în special a șamponului uscat), care se pot acumula pe părul și scalpul dumneavoastră și le pot face mai grase, conform Clinicii Mayo.

 Foliculită

Un alt motiv potențial pentru care te doare părul când îl miști? Foliculita. "Foliculita este o afecțiune în care bacteriile invadează foliculii de păr, ducând la apariția coșurilor cu puroi", spune Dr. Zeichner. Această afecțiune legată de piele poate fi cauzată, de asemenea, de viruși, ciuperci și chiar de fire de păr încarnate iritate, potrivit Clinicii Mayo.

În unele cazuri, foliculita poate fi extinsă, provocând inflamație și mâncărimi, arsuri și sensibilitate dureroasă a pielii, spune Dr. Zeichner.

 

 Eczema

În timp ce eczema se găsește în general pe mâini, gât, coate, glezne, genunchi, picioare și în jurul ochilor, această erupție necruțătoare poate apărea și pe scalp și produce durere, potrivit livestrong.com

"Eczema este o afecțiune în care bariera cutanată nu funcționează atât de bine pe cât ar trebui, provocând fisuri în stratul exterior al pielii", spune Dr. Zeichner. Acest lucru duce la o pierdere de hidratare și la un aflux de inflamație, care poate duce la mâncărimi, disconfort sau durere, explică el, potrivit livestrong.com

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: lungime  par  personalitate 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel