Ce să NU pui niciodată în salată. Mihaela Bilic avertizează: „300-400 de calorii și pare că nu am mâncat mare lucru”
Data actualizării:
Data publicării:
Mihalea Bilic a dezvăluit care sunt principalele alimente de care trebuie să ne ferim într-o dietă, dacă vrem să avem rezultate și să dăm jos kilogramele în plus.

Mihaela Bilic a dezvăluit care sunt principalele cauze care duc la acumularea kilogramelor în plus. Se știe faptul că surplusul caloric face ca cântarul să se miște cu câteva cifre mai sus, poate chiar în câteva zile, însă ceea ce nu știm este că există calorii bune și unele rele, cele din urmă având un impact și mai mare asupra siluetei. În acest sens, medicul nutriționist a dezvăluit principalele diferențe dintre uleiurile sănătoase, dar și cele nesănătoase, pe care ar trebui să le evităm în viața de zi cu zi.

"ARA (acidul arahidonic), grăsime din seria Omega 6 prezent în uleiul de floarea-soarelui, este de trei ori mai adipogenic decât grăsimile din seria Omega 3 (uleiul de pește). Când vine vorba de stimularea îngrășării, ARA se dovedește mai puternic decât acizii grași saturați (din unt și slănină) sau mononesaturați (din uleiul de măsline).

La polul opus DHA, un acid gras din seria Omega 3, prezent în gălbenușul de ou și peștele gras, are efect anti-adipogenic.

Dacă până acum se considera că o calorie este tot o calorie, indiferent dacă provine din salată verde sau cașcaval, acum știm ca unele calorii îngrașă mai tare. “Nicio masă fără pește!”…dacă aveați nevoie de vreo încurajare.”, a scris Mihaela Bilic pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Chipsurile, dăunătoare pentru organism. Avertismentul nutriționiștilor: „Nici măcar nu conțin cartofi. Au substanțe dăunătoare organismului”

Ce nu trebuie să pui niciodată în salată

De asemenea, chiar dacă iubim salata ci brânză și roșii, medicul nutriționist atrage și aici atenția. Brânza poate fi un aliment extrem de bogat în proteine și calciu, însă aportul caloric și de grăsimi pe care le aduce în preparatul nostru poate fi uriaș. 

„Este ridicol de mică, mai ales pentru cei care spun: nu mai mănânc pâine, că pâinea îngrașă, și mănânc roșiile goale cu brânză. Când mă uit la pachetele de brânză trase în țiplă, la 500 de grame, mi se pare ridicol, iar ăla de 100 nici nu poți să-l tai în două, este o felie mai grosuță. Brânza este un fel de superlapte, nu putem să-l mâncăm decât dacă la masa respectivă punem roșii și poate o feliuță subțire de pâine și gata, dar ni s-a dus rația de 300-400 de calorii și pare că nu am mâncat mare lucru.”, a spus Mihaela Bilic.

VEZI și: Alimentele nocive pentru sănătate. Anca Alungulesei avertizează: „Efectele sunt dramatice. Ne mănânce în interior”

Secretul tinereții fără bătrânețe

În altă postare făcută pe rețelele de socializare, Mihaela Bilic le-a dezvăluit fanilor săi și că secretul tinereții fără bătrânețe există, iar acesta este mult mai aproape decât am fi crezut. 

„Colagenul, secretul tinereții fără bătrânețe. Ce au în comun pielea, oasele, articulațiile, mușchi și tendoanele? Colagen, o proteină de bază a țesutului conjunctiv, reprezintă 25-30% din totalul proteinelor din organism. Această moleculă este formată dintr-o rețea de fibre care conferă rezistență și elasticitate multor țesuturi: piele, păr, unghii, oase și dinți, mușchii, tendoane și ligamente, articulații și vase de sânge. 75% din structura pielii și 85% din structura mușchilor este reprezentată de colagen. Există 1,6 kg colagen în sistemul osos, 1,4 kg în piele și 0,5 kg în mușchi.”, spune Mihaela Bilic pe rețelele de socializare.

Citește și: Alimentul ce poate fi consumat în orice cantitate, indiferent de grăsime. Mihaela Bilic: „Se slăbește mult și repede”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: alimente  brânză  ingrasa  mihaela bilic  salata  silueta 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel