Ce trebuie să mânânce femeile cu tenul acneic. Medic: În tinerețe se crează OBICEIURILE corecte
Data publicării:
Ce trebuie să consume femeile în funcție de etapa vieții, dar mai ales care sunt recomadările pentru a avea parte de vitalitate, dar și de un aspect  frumos și sănătos. 

”Tinerețea este momentul în care se pot crea obiceiuri bune, obiceiuri corecte, și trebuie prins acest moment. Femeia trebuie să se obișnuiască să facă activitate fizică zilnic, și acest lucru se învață în perioada adolescenței, pentru că atunci greutatea se menține foarte ușor, iar ele nu realizează cât de ușor este să facă mișcare zilnic. Pe de altă parte, provocarea la tinerețe este tenul acneic, ca urmare a unor dezechilibre hormonale care există la această vârstă și atunci avem niște recomandări pentru fetele cu acnee, chiar excluderea, cel puțin o perioadă de timp a tuturor lactatelor, care după aceea vor fi reintroduse treptat, mai ales cele fermentate, de tip kefir, sana, iaurt, introducerea în alimentație a acizilor grași, omega 3, omega 6, adică uleiul de măsline, dar și peștele gras, somon, macrou, ton, și toate oleaginoasele sunt din nou benefice, legume, vegetale. De asemenea este nevoie și o prezentare la medicul dermatolog, aici se face de obicei o echipă multidisciplinară  pentru a abordarea bolii. Alimentele să fie cât se poate de mult gătite în casă, să fie o alimentație corectă și excluderea alimentelor procesate, a zaharurilor și grăsimilor în exces”,a declarat medicul  Anca Hâncu  la Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1.

Citește continuarea pe DC Medical.

 

Care sunt cauzele pentru care te confrunți cu acnee în jurul gurii

Acneea este o pacoste indiferent unde apare pe corp, dar coșurile din jurul gurii pot fi deosebit de frustrante. Aceste imperfecțiuni sunt dificil de acoperit și pot face ca activități precum vorbitul și mâncatul să fie dureroase. Așadar, de ce apar uneori coșurile în această zonă? 

Potrivit Healthline, acneea apare atunci când porii se înfundă cu ulei și celule moarte ale pielii. Acest lucru poate face ca porul să se inflameze, provocând o umflătură roșie sau albă. Acneea poate apărea pe tot corpul, dar este cel mai frecvent întâlnită pe față, deoarece pielea produce mult ulei în acea zonă. 


Coșurile care apar în apropierea gurii sunt adesea rezultatul unei iritații recurente în zonă, care poate face mai probabil ca porii de acolo să se înfundă. Unele cauze comune ale acneei în jurul gurii includ bărbieritul, aplicarea balsamului de buze pe lângă buze și folosirea frecventă a telefonului mobil. Hormonii și genetica pot juca, de asemenea, un rol important. 

Cum să tratezi acneea din jurul gurii

Potrivit Byrdie, curățarea și exfolierea în mod regulat a pielii împiedică porii să se înfundă cu ulei și celule moarte ale pielii. Căutați produse de curățare cu ingrediente care luptă împotriva acneei, cum ar fi peroxidul de benzoil și acidul salicilic, pentru o putere suplimentară de combatere a coșurilor. De asemenea, ar trebui să vă demachiați noaptea și să luați în considerare un peeling chimic ocazional pentru a menține porii curați.

Cel mai bun mod de a viza acneea din jurul gurii, mai ales dacă este recurentă, este să vizitați un dermatolog (Self). Un dermatolog vă ajuta să identificați cauza exactă a imperfecțiunilor dumneavoastră și să găsiți cea mai bună soluție. Vizitarea unui profesionist deschide, de asemenea, ușa pentru medicamente cu prescripție medicală, care pot fi cea mai bună modalitate de a vedea îmbunătățiri ale pielii tale. Tratarea acneei poate fi un proces frustrant, dar colaborarea cu un profesionist îl poate face mult mai ușor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: acnee  alimente  anca hancu  dietă 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel