Viorel Lis a ajuns la spital! Oana Lis a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului edil
Ingrediente:
10 ouă
200 g făină
75 ml ulei
100 g mere
150 g zahăr
2 g scorțișoară
10 g coajă de lămâie rasă
50 g unt
50 g zahăr farin
10 g sare
Proces tehnologic:
Se separă albușurile de gălbenușuri. Merele se spală, se curăță de coajă, se rad și se storc de suc. Scorțișoara se macină.
Modul de preparare:
Albușurile se bat spumă și se amestecă ușor cu gălbenusurile, cu sarea și cu jumătate din cantitatea de coajă rasă de lămâie și făină. Din această compoziție se fac zece omlete care se prăjesc pe o singură parte, în 50 g de ulei. Merele se înăbușă în unt, adăugând zahărul, scorțișoara și coaja de lămâie. Cu această compoziție se umplu omletele pe partea neprăjită și se pliază în două sub formă de semicerc. Omletele se așează pe un platou uns cu 25 g de ulei, se pudrează cu zahăr farin și se introduc la cuptor circa 5 minute.
Servirea:
Preparatul se servește cald
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mancare rețetă spectacola stil de viata