Gina Matache, despre posibilitatea de a-și reface viața. Își dorește sau nu un partener mai tânăr decât ea?
Ingrediente:
1000 g lasagnette, 100 g vinete, 100 g dovlecei, 100 g ardei gras, 120 g ceapă roșie, 435 g tomate mici, 50 g usturoi, 10 g busuioc verde, 100 ml ulei de măsline, 50 g pătrunjel verde, 30 g sare și 4 g piper.
Proces tehnologic:
Se fierb pastele făinoase în apa clocotită cu sare și puțin ulei, circa 10 minute, apoi se clătesc în apă rece și se scurg bine. Vinetele se taie bucăți, iar dovleceii se taie rondele, apoi jumătăți. Ardeiul gras se curăță de cotor și semințe și se taie bucăți mici. Pătrunjelul se toacă mărunt. Usturoiul se curăță.
Modul de preparare:
Se pun legumele într-o tigaie pentru prăjit, se adaugă cățeii de usturoi întregi și frunzele de busuioc. Se toarnă deasupra uleiul, se presară sare, piper și se prăjesc înăbușit pentru 20 de minute.
Când sunt gata, se amestecă cu pastele și se decorează cu pătrunjelul tocat.
Servirea:
Preparatul se servește cald, eventual cu parmezat ras deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mancare rețetă stil de viata