Viorel Lis a ajuns la spital! Oana Lis a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului edil
Carnea de porc este unul dintre alimentele cele mai iubite şi consumate, în ciuda efectelor dăunătoare. Unele persoane consideră carnea de porc o alternativă sănătoasă la carnea de vită, însă această opţiune culinară necesită precauţii speciale.
Ingrediente:
1000 g carne de porc, 1500 g mere, 30 g zahăr, 150 ml ulei, 30 g sare și 3 g piper
Proces tehnologic:
Merele se taie în felii de circa 3 cm grosime, iar carnea în felii de circa 1 cm grosime.
Modul de preparare:
Merele tăriate felii se pun într-o tavă cu 50 ml apă. Peste mere se adaugă 30 de g de zahăr. Carnea feliată se așează deasupra merelor, se unge cu ulei și se piperează. Se intoduce tava la cuptor timp de 15-20 de minute, apoi se scoate tava din cuptor, iar feliile de carne se presară cu sare și se stropesc cu jiul format.
Se introduce din nou tava la cuptor, la foc potrivit, iar din 15 în 15 minute se stropește carnea cu sosul format.
Servirea:
Preparatul se servește cald
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mancare rețetă spectacola stil de viata