Viorel Lis a ajuns la spital! Oana Lis a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului edil
Ingrediente:
1 conopidă desfăcută în buchețele, 1 cană făină de grâu, 2 căni de apă, 6-7 pufuleți, 2-3 căței de usturoi, 6 linguri ulei, și sucul de la o lămâie.
Preparare:
Conopida se fierbe separat în apă cu sare, se strecoară și se lasă la o parte. Făina și apa se fierb până se obține o compoziție de consistența unei mămăligi groase. Aceasta se pune în blender ( cîte puțin, dacă nu încape toată o dată), apoi se toarnă ulei ca la maioneză, puțin câte puțin. Se adaugă api pufuleții, înmuiați dinainte cu apă, usturoiul și conopida și se mixează bine.
IMPORTANT!!!
Făina de greu se înlocuiește cu făina de ovăz.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: conopida dietă pateu spectacola rețetă