Cea mai bună și simplă metodă de a scăpa de cârcei. Nu te-ai fi gândit niciodată. Lidia Fecioru: „E bine să o avem întotdeauna la îndemână”
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, leacul pentru a scăpa de cârcei.

Oricine a experimentat măcar o dată în viaţă durerea provocată de o crampă musculară, denumită popular drept cârcei. Ei pot apărea în mod neașteptat, adesea în timpul nopții sau în timpul exercițiilor fizice intense, și pot fi extrem de inconfortabili.

Deoarece mulți oameni se confruntă cu această problemă, Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, leacul pentru a scăpa de cârcei. Bioenergoterapeutul a spus că glicerina este secretul în lupta împotriva acestor crize musculare neașteptate. 

„Mă gândeam că din cauza zugrăvitului și efortului pe care l-am făcut, urcat pe scară, coborât pe scară, m-au luat niște cârcei noaptea... Şi cine stătea în genunchi și plângea era Lidia.

Am căutat să vedem ce putem face să nu ne mai apuce cârceii, în afară de medicamentele pe care le putem lua şi în afară de magneziu, potasiu care sunt foarte bune, sau vitamina B6”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

„E bine să avem întotdeauna la îndemână din farmacie niște glicerină”

Prin masajul cu glicerină pe zonele afectate, mușchii se relaxează și astfel scăpăm de cârcei.

„Dacă nu le avem la îndemână, e bine să avem întotdeauna la îndemână din farmacie niște glicerină. Şi cu ea masăm mușchii de la care ne iau mai des cârceii sau gambele ori locul respectiv de la muşchiul care se contractă.

Este indicat masajul, pentru că glicerina ajută foarte bine la relaxarea mușchilor, practic la relaxarea nervilor mușchiului. Și așa scăpăm de cârcei. Cârceii pot apărea şi din cauza pantofilor cu toc sau a celor stiletto, iar degetele se strâng foarte mult şi lucrul acesta îşi spune cuvântul”, a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Planta care luptă cu colesterolul și întărește imunitatea, dar care ne face rău în anumite situații. Lidia Fecioru: "Paraziţii se bucură cel mai mult când o luăm"

Fructul care te scapă de cârcei și de senzația de „picioare grele”

Un alt remediu simplu și accesibil pentru combaterea cârceilor și a senzației de „picioare grele” este masarea tălpilor cu lămâie, o metodă care promite să ofere alinare rapidă și, în același timp, oferă un miros plăcut.

„E cel mai simplu leac din ultima perioadă de timp. Am auzit că pentru cei care au cârcei noaptea și senzaţia de "picioare agitate", grele, e foarte bine să frece tălpile cu lămâie. Se taie lămâia pe jumătate şi se masează tălpile. Atât de simplu. N-am încercat, dar voi încerca, vă promit, pentru că vreau să văd cum e. În plus, miroase şi frumos.

De asemenea, dacă facem un pic de frecție pe picioare cu oțet e foarte bine. Mai e foarte bine şi să stăm cu picioarele chiar în plante de ceai. Punem într-un lighean pelin, turnăm apă fierbinte și lăsăm până se răcește și punem picioarele acolo. Aşa facem băi la picioare cu ceai de pelin”, spunea bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Ceaiul care crește imunitatea, scade glicemia și vindecă ciupercile. Lidia Fecioru: „Se face această cură cam trei luni de zile”

 

Vă invităm să urmăriți un interviu cu Lidia Fecioru:


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel