Viorel Lis a ajuns la spital! Oana Lis a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului edil
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea este o gospodină desăvârșită, care se afișează regulat pe rețelele de socializare direct din bucătărie. Vedeta încearcă s-și răsfețe cât mai des familia cu fel de fel de preparate alese, iar de fiecare dată când are puțin timp liber, aceasta încearcă diferite rețete desprinse din toate colțurile lumii. Și, pentru că este perioada concediilor, când nu toți românii au avut poate posibilitatea să plece într-o vacanță, până acum, vedeta propune o rețetă inedită de frappe, care doar pe plajele din Grecia se mai găsește. Așadar, dacă-ți dorești să te simți măcar pentru câteva minute ca în concediu, ar trebui să încerci și tu rețeta, pentru că gustul este unul autentic, promite Gabriela Cristea.
”Este frappe-ul pe care îl găsești cam oriunde te-ai duce în Grecia. Este făcut mereu cu cafea solubilă și o să punem așa: două lingurițe de cafea solubilă cu vârf. Mai avem nevoie și de zahăr, iar eu o să folosesc zahăr de cocos și o să pun trei lingurițe, pentru că mie îmi place mai dulce un pic.
Și în primă fază mai avem nevoie să punem doar un strop de apă, pentru că trebuie să batem nesul. O să aveți nevoie de această sculă (n.r. mixer spumă de lapte) sau dacă aveți nervi, cum făceau părinții noștri pe vremuri, frecau la nes până când ieșea ce trebuie.”, explică Gabriela Cristea, pe rețelele de socializare.
După câteva minute în care te-ai ocupat să obții crema de nes, trebuie să umpli paharul cu gheață, iar apoi să adaugi laptele. În acest fel, ai obținut în doar câteva minute o băutură răcoritoare, dar și foarte delicioasă, care-ți poate transforma complet ziua.
„Punem un pic de apă fierbinte și începem să amestecăm până o să se facă o spumă. Se topește zahărul și crește în volum compoziția. După ce am terminat de frecat ness-ul și i-am dat o consistență pe care noi o dorim, punem gheață, umplem tot recipientul cu gheață, iar la sfârșit turnăm lapte. Iată, frappe-ul nostru este gata!”, a continuat vedeta.
Citește și: Lecția importantă pe care a învățat-o Gabriela Cristea după divorț: „Încercam să îmi mulțumesc...”
Chiar dacă gătește zilnic atât de multe bunătăți, Gabriela Cristea încearcă, în aceeași măsură, să scape și de kilogramele în plus. Vedeta se află de mult timp sub diferite diete și, în timp ce unele au dat rezultate, altele nu au avut niciun efect pentru silueta soției lui Tavi Clonda.
„Nu am ajuns chiar cum vreau eu, mai am. M-am concentrat pe mine, asta e principala chestie pe care trebuie s-o faci și să perseverezi, pentru că e posibil să nu vezi rezultate chiar de la început, să nu te împrietenești prea tare cu cântarul, să nu te cântărești în fiecare zi c-o iei razna ci cam o dată pe săptămână și nu chiar lunea, pentru că atunci ești după weekend, mai bine vinerea să te cântărești.”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit viva.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: frappe Gabriela Cristea rețetă