Cea mai delicioasă rețetă de frappe, exact ca în Grecia. Gabriela Cristea te învață pas cu pas ce trebuie să faci
Data publicării:
Gabriela Cristea a dezvălui propria rețetă de frappe de casă.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea este o gospodină desăvârșită, care se afișează regulat pe rețelele de socializare direct din bucătărie. Vedeta încearcă s-și răsfețe cât mai des familia cu fel de fel de preparate alese, iar de fiecare dată când are puțin timp liber, aceasta încearcă diferite rețete desprinse din toate colțurile lumii. Și, pentru că este perioada concediilor, când nu toți românii au avut poate posibilitatea să plece într-o vacanță, până acum, vedeta propune o rețetă inedită de frappe, care doar pe plajele din Grecia se mai găsește. Așadar, dacă-ți dorești să te simți măcar pentru câteva minute ca în concediu, ar trebui să încerci și tu rețeta, pentru că gustul este unul autentic, promite Gabriela Cristea.

”Este frappe-ul pe care îl găsești cam oriunde te-ai duce în Grecia. Este făcut mereu cu cafea solubilă și o să punem așa: două lingurițe de cafea solubilă cu vârf. Mai avem nevoie și de zahăr, iar eu o să folosesc zahăr de cocos și o să pun trei lingurițe, pentru că mie îmi place mai dulce un pic.

Și în primă fază mai avem nevoie să punem doar un strop de apă, pentru că trebuie să batem nesul. O să aveți nevoie de această sculă (n.r. mixer spumă de lapte) sau dacă aveți nervi, cum făceau părinții noștri pe vremuri, frecau la nes până când ieșea ce trebuie.”, explică Gabriela Cristea, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Gabriela Cristea, sfâșiată de durere. Au marcat-o vorbele unei vânzătoare dintr-o benzinărie: „S-a abținut că era la serviciu”

Rețetă de frappe, ca în Grecia

După câteva minute în care te-ai ocupat să obții crema de nes, trebuie să umpli paharul cu gheață, iar apoi să adaugi laptele. În acest fel, ai obținut în doar câteva minute o băutură răcoritoare, dar și foarte delicioasă, care-ți poate transforma complet ziua.

„Punem un pic de apă fierbinte și începem să amestecăm până o să se facă o spumă. Se topește zahărul și crește în volum compoziția. După ce am terminat de frecat ness-ul și i-am dat o consistență pe care noi o dorim, punem gheață, umplem tot recipientul cu gheață, iar la sfârșit turnăm lapte. Iată, frappe-ul nostru este gata!”, a continuat vedeta.

Citește și: Lecția importantă pe care a învățat-o Gabriela Cristea după divorț: „Încercam să îmi mulțumesc...”

Vedeta se află într-un proces de slăbire

Chiar dacă gătește zilnic atât de multe bunătăți, Gabriela Cristea încearcă, în aceeași măsură, să scape și de kilogramele în plus. Vedeta se află de mult timp sub diferite diete și, în timp ce unele au dat rezultate, altele nu au avut niciun efect pentru silueta soției lui Tavi Clonda.

„Nu am ajuns chiar cum vreau eu, mai am. M-am concentrat pe mine, asta e principala chestie pe care trebuie s-o faci și să perseverezi, pentru că e posibil să nu vezi rezultate chiar de la început, să nu te împrietenești prea tare cu cântarul, să nu te cântărești în fiecare zi c-o iei razna ci cam o dată pe săptămână și nu chiar lunea, pentru că atunci ești după weekend, mai bine vinerea să te cântărești.”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit viva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete
Tagurile articolului: frappe  Gabriela Cristea  rețetă 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel