Cea mai rapidă rețetă de pizza pe care trebuie să o încerci. Este gata în doar 10 minute / video
Data publicării:
Îți propunem o rețetă extrem de simplă de pizza, care te poate salva în zilele în care nu ai prea mult timp de petrecut în bucătărie.

Cine nu iubește pizza? Probabil că foarte puține persoane vor răspunde negativ la această întrebare, întrucât acest preparat este îndrăgit de majoritatea oamenilor, de la mic, la mare. Dacă de cele mai multe ori, obișnuiești să o comanzi la restaurante, din cauza faptului că este destul de dificilă de preparat acasă, își oferim noi o alternativă extrem de rapidă de pizza, pe care să o prepari tu în doar 5 minute în propria bucătărie. Nu ai nevoie deloc de pricepere sau dexteritate în acest domeniu și trebuie să ai la îndemână doar câteva ingrediente de bază, care-ți vor promite cel mai bun rezultat final. Dacă te-am convins și ți-am făcut poftă, mai jos găsești rețeta pas cu pas.

Citește și: Rețetă de pui crispy la cuptor. Este mai bun decât la fast food și nu conține ulei

Ingrediente:

  • lipie integrală
  • porumb
  • ceapă roșie
  • sos de roșii
  • măsline verzi
  • 80 g șuncă de pui
  • mozzarella
  • salam chorizo

Mod de preparare: 

Tot ce trebuie să faci este să așezi o lipie pe o tavă de copt, iar pe jumătate din ea să pui câteva lingurițe de sos de roșii, plus restul ingredientelor tăiate cubulețe, adică ceapa roșie, măslinele, șunca de pui, dar și porumbul. Adaugă apoi și mozzarella deasupra și trage cealaltă parte a lipiei peste ingrediente. Unge partea superioară cu sos de roșii, peste care adaugă câteva felii de salam chorizo și mozzarela. Preparatul trebuie introdus la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de aproximativ 10 minute sau până când se rumenește. Pizza este perfectă de servit caldă, alături de solul preferat. Poftă bună!

Te-ar putea interesa și: Supă cremă de post, cu legume coapte. Secretele pe care trebuie să le urmezi, pentru un preparat delicios / video

Rețeta video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea (@andreea__cercel)

Sfaturi utile:

În cazul în care ții post, dar îți dorești să prepari această rețetă delicioasă, tot ce trebuie să faci este să renunți la ingredientele de dulce, pe care să le înlocuiești cu produse vegetale. Schimbă, astfel, mozzarella cu cașcavalul de post, iar în locul cărnurilor optează pentru și mai multe legume, precum ar fi ciuperci, ardei kapia sau roșii.

Totodată, rețeta poate fi personalizată oricând după bunul plac, iar tu trebuie să adaugi toate ingredientele care crezi că vor face ca pizza să fie mult mai delicioasă.

Rețeta este excelentă de servit la prânz sau cină, are un număr destul de scăzut de calorii și e ideală pentru zilele în care vrei să te bucuri de ceva bun, însă nu ai prea mult timp de petrecut în bucătărie.

VEZI și: Supă cu găluște pufoase. Rețeta tradițională care a făcut senzație în mediul online / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Retete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel