Oana Roman trece prin momente dificile. Fiica sa, Isabela, se confruntă cu probleme de sănătate: „Va urma o perioadă grea pentru amândouă”
Simplu și ușor!
Ingrediente:
Aveție nevoie de: o cană unt de arahide, o cană zahăr alb și un ou.
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 175 grade C.
Pasul 2
Amestecați untul de arahide, zahărul și oul într-un castron folosind un mixer electric, până când este omogen și cremos. Rulați amestecul în bile mici și aranjați pe o foaie de copt; aplatizați fiecare cu o furculiță, făcând un model încrucișat.
Pasul 3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. După ce s-au copt fursecurile, scoteți tava din cuptor și lăsați să se răcească timp de 2 minute.
După ce s-au răcit, puteți să le degustați.
Pofta bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cookies desert fursecuri retete