Ce a primit Mihai Bendeac, după ce a comandat de pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de cumpărături online: „Erau definiția sărăciei”
Dacă sunteți la dietă sau pur și simplu nu vă place mâncarea grasă, însă vă este poftă de un preparat delicios, acești cârnați vă vor delecta papilele gustative.
INGREDIENTE
2 kg pulpe de pui, 8 căței de usturoi, boia dulce, 2 metri mațe de porc, sare și piper
MOD DE PREPARARE
Dezosați pulpele de pui. Îndepărtați pielea de pe pulpe.Toacați carnea folosind un robot de bucătărie, mașină de tocat sau un cuțit. Curățați bine 2 metri de mațe de porc și lasați-le la uscat. Condimentați carnea tocată și puneți pulpele de pui tocate într-un castron mare. Adaugați 1 linguriță rasă de piper măcinat și 1 linguriță de sare. Zdrobiți 8 căței de usturoi și adaugă-i peste carnea de pui. Adaugați 1 linguriță de boia dulce și 1 linguriță de busuioc uscat. Amestecă mixul de carne tocată și condimente.
La final umpleți mațele de porc cu grijă. Lăsați cârnații la uscat într-un loc rece.
După câteva ore se pot găti.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dietă masa de craciun rețetă