Ceaiul minune care ajută la arderea grăsimilor și vindecă infecțiile. Lidia Fecioru: „E amar ca fierea, dar foarte bun”
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un leac minune care ajută la arderea grăsimilor și vindecă infecțiile.

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, un remediu natural cu puteri miraculoase, ceaiul de pelin. Potrivit bioenergoterapeutului, acest ceai vindecă infecțiile, ajută la arderea grăsimilor și este foarte bun pentru uretrite.

„Este perioada înfloririi pelinului. Noi știm că pelinul este foarte bun și vindecă foarte multe infecții. Asta înseamnă tot felul de herpesuri, clamidii, candida, lambri. Este foarte bun pentru cei care au câini și pisici în casă, pentru că este un antiparazitar foarte, foarte bun. Vindecă tot ce înseamnă infecțiile cu echinococi, stafilococi, gonococi.

E foarte bun pentru a îndrepta foarte bine funcționalitatea ficatului, inclusiv arderea grăsimilor, deci îl putem folosi inclusiv în curele noastre de slăbire, ca ceai. E foarte bun pentru uretritre, prostatite și boli ale pielii unde sunt infecții”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Mod de preparare

Cu toate acestea, Lidia Fecioru avertizează că trebuie consumat cu moderație, fiind recomandat un regim de 10 zile de băut ceai, urmat de o pauză de 20 de zile. Pentru prepararea ceaiului, se adaugă o linguriță de pelin la un pahar de apă și se lasă la infuzat timp de 10 minute. Deși are un gust amar, ceaiul de pelin are multiple beneficii pentru sănătate și este recomandat pentru diverse afecțiuni.

„Important este să nu facem nici un exces foarte mare de el. Bem 10 zile, facem 20 de zile pauză și iar bem 10 zile.

Punem o linguriță la un pahar de apă. Lăsăm 10 minute astupat și după aceea bem. E amar ca fierea, dar foarte bun”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Tratamentul natural care curăță vasele de sânge și ne scapă de toxine. Lidia Fecioru: „Se recomandă o cură de 14 zile”

Ceaiul care vindecă tusea și este bun și pentru cei care se confruntă cu hipertensiune

În altă ediție a emisiunii „Adevăruri Ascunse”, Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu simplu și eficient pentru tratarea tusei și hipertensiunii, ceaiul din flori de podbal. Pentru a prepara infuzia se adaugă o lingură de flori de podbal într-un pahar de 200 de grame de apă fierbinte. Se acoperă paharul și lasă la infuzat timp de 10 minute, apoi se consumă câte 100 de grame de infuzie de trei ori pe zi. 

„Florile de podbal sunt foarte bune pentru cei care au bronșită, care nu scapă de tuse în urma răcelii sau care se confruntă cu hipertensiune. De asemenea, este un foarte bun antiseptic și antibacterian. Florile se culeg în lunile aprilie și mai, iar frunzele în iunie. Se usucă separat. Rețeta este simplă, o lingură de plante la un pahar de 200 de grame de apă fierbinte, apoi astupăm 10 minute. Se bea câte 100 de grame de trei ori pe zi.

Este interzis femeilor care alăptează și persoanelor cu probleme la ficat. De asemenea, sunt persoane care sunt alergice la plantă”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Leac pentru coșurile de pe spate. Lidia Fecioru: „Te va scăpa de acea acnee urâtă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel