Ceaiul minune care scade tensiunea arterială și este bun și pentru incontinența urinară. Lidia Fecioru: „Bem cât o gură de 10-15 ori pe zi”
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un leac pentru cei care se confruntă cu hipertensiune arterială, dar care poate ajuta oamenii să nu mai fie nevoiți să meargă așa de des la toaletă.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, un remediu natural pentru cei care care suferă de tensiune arterială crescută, retenție de lichide, incontinență urinară și dureri de stomac.

„Am auzit multă lume care are probleme un pic cu tensiunea arterială, chiar dacă ia pastile. Acest tratament este foarte bun şi pentru reținerea de lichid, dar şi pentru a scădea un pic tensiunea arterială. De asemenea, e indicat şi pentru cei care au incontinență urinară, pentru femeile un pic mai în vârstă, pentru cei care au suferit intervenții chirurgicale pe organele genitale și tot la fel, au această problemă. Ceaiul acesta mai este bun şi pentru durerile de stomac”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

„Lăsăm 40 de minute ceainicul acoperit și apoi bem cât o gură de 10-15 ori pe zi”

Acest tratament constă în prepararea unui ceai din semințe de mărar. Se adaugă o lingură cu vârf de semințe de mărar la jumătate de litru de apă și se lasă la infuzat timp de 40 de minute. Apoi, se bea câte o gură de 10-15 ori pe zi, evitând să se bea în timpul meselor sau atunci când suntem sătui. Se recomandă urmarea acestui tratament timp de 10 zile la fiecare trei luni, iar apoi profilactic, timp de 2-3 zile în fiecare lună.

„Ca să preparăm acest ceai, punem într-un ceainic o lingură cu vârf de semințe de mărar și turnăm o jumătate de litru de apă. Lăsăm 40 de minute ceainicul acoperit și apoi bem cât o gură de 10-15 ori pe zi. Nu se bea în timpul în care mâncăm și nici după ce am mâncat şi suntem foarte sătui. Deci între mese, câte 2-3 înghiţituri şi facem lucrul acesta cam vreo 10 zile, timp de trei luni la rând. După aceea, profilactic, în fiecare lună, 2-3 zile”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Citește și: Leacul zilei. Lidia Fecioru: Așa tratăm tusea imediat. E o rețetă foarte bună. Nemaipomenit!

Leacul minune care tratează transpirația excesivă sau bufeurile

Potrivit Lidiei Fecioru, ceaiul din frunză de dafin s-a dovedit a fi eficient în combaterea transpirației excesive și a bufeurilor în perioadele de premenopauză și menopauză. De asemenea, picăturile de esență de frunză de dafin, combinate cu untură și miere, pot fi folosite ca un unguent pentru încheieturi, având beneficii suplimentare pentru articulații. Pentru prepararea ceaiului punem câteva frunze de dafin într-un borcan, să le acoperim cu apă și să le lăsăm la macerat timp de patru ore. 

„Mă gândeam la bufeurile pe care le au săracile femei în perioada de premenopauză, de menopauză, dar sunt și cei care au un o transpirație excesivă. Din cauza asta noi pierdem foarte multe săruri din corp prin transpirația pe care o avem. Cel mai bun și cel mai bun pentru acest lucru este ceaiul din frunză de dafin. Încercați să beți ceaiul din frunză de dafin și o să vedeți ce minunat e.

Mai puteți face picăturile de esență de frunză de dafin, adică ulei esențial și vă puteți face acasă singuri cu un pic de unsoare de untură și să adăugați un pic de miere și faceți-vă un unguent pentru încheieturi, pentru că e foarte bun pentru genunchi și mâini.

Ceaiul din frunză de dafin se prepară în felul următor: Deci punem câteva frunze într-un borcan și turnăm apă peste ele, un pahar și jumătate acolo, deasupra la trei-patru frunze și lăsăm la macerat patru ore. Abia după aceea îl bem”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel