Ceaiul minune care vindecă tusea și este bun și pentru cei care se confruntă cu hipertensiune. Lidia Fecioru: „Rețeta este simplă”
Data actualizării:
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un leac care te scapă de mai multe probleme de sănătate, cum ar fi bronșita sau hipertensiunea arterială.

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, un remediu natural pentru tratarea bronșitei, tusei persistente și hipertensiunii arteriale. Potrivit bioenergoterapeutului, florile de podbal sunt recunoscute pentru proprietățile lor antiseptice și antibacteriene.

„Florile de podbal sunt foarte bune pentru cei care au bronșită, care nu scapă de tuse în urma răcelii sau care se confruntă cu hipertensiune. De asemenea, este un foarte bun antiseptic și antibacterian. Florile se culeg în lunile aprilie și mai, iar frunzele în iunie. Se usucă separat”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Cum se prepară

Pentru a prepara infuzia din flori de podbal, adăugați o lingură de flori de podbal într-un pahar cu 200 de grame de apă fierbinte. Acoperiți paharul și lăsați amestecul să stea timp de 10 minute, astfel încât plantele să-și elibereze substanțele active în apă și apoi consumați câte 100 de grame de infuzie de trei ori pe zi. Totuși, Lidia Fecioru a atras atenția că această rețetă nu este recomandată femeilor care alăptează sau persoanelor cu probleme la ficat. De asemenea, există riscul ca unele persoane să fie alergice la planta de podbal.

„Rețeta este simplă, o lingură de plante la un pahar de 200 de grame de apă fierbinte, apoi astupăm 10 minute. Se bea câte 100 de grame de trei ori pe zi.

Este interzis femeilor care alăptează și persoanelor cu probleme la ficat. De asemenea, sunt persoane care sunt alergice la plantă”, a mai precizat Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Leac pentru coșurile de pe spate. Lidia Fecioru: „Te va scăpa de acea acnee urâtă”

Ceaiul minune care scade tensiunea arterială și este bun și pentru incontinența urinară

Lidia Fecioru a dezvăluit un leac care nu doar că reduce tensiunea arterială, ci este eficient și în tratarea incontinenței urinare și a durerilor de stomac. 

„Am auzit multă lume care are probleme un pic cu tensiunea arterială, chiar dacă ia pastile. Acest tratament este foarte bun şi pentru reținerea de lichid, dar şi pentru a scădea un pic tensiunea arterială. De asemenea, e indicat şi pentru cei care au incontinență urinară, pentru femeile un pic mai în vârstă, pentru cei care au suferit intervenții chirurgicale pe organele genitale și tot la fel, au această problemă. Ceaiul acesta mai este bun şi pentru durerile de stomac.

Ca să preparăm acest ceai, punem într-un ceainic o lingură cu vârf de semințe de mărar și turnăm o jumătate de litru de apă. Lăsăm 40 de minute ceainicul acoperit și apoi bem cât o gură de 10-15 ori pe zi. Nu se bea în timpul în care mâncăm și nici după ce am mâncat şi suntem foarte sătui. Deci între mese, câte 2-3 înghiţituri şi facem lucrul acesta cam vreo 10 zile, timp de trei luni la rând. După aceea, profilactic, în fiecare lună, 2-3 zile”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Cum a vindecat-o Lidia Fecioru pe Teo Trandafir: „A fost ceva îngrozitor”. Bolile pe care le poate trata

 

Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Lidia Fecioru pentru Spectacola:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel