Cel mai important truc care o ajută pe Lili Sandu să se mențină în formă la 45 de ani: „Acesta e secretul”
Data publicării:
În cadrul emisiunii Vorbește lumea s-au dezbătut mai multe subiecte ce țin de dietă și un stil de viață sănătos.

Lili Sandu pare că se află în cea mai bună perioadă din viața sa din foarte multe puncte de vedere. Vedeta emană fericire, încredere în sine, iar și aspectul fizic o ajută extrem de mult în aceste demersuri. Astfel, ajunsă la vârsta de 45 de ani, îndrăgita prezentatoare TV spune că a descoperit un principiu foarte important pe care îl pune în practică, când vine vorba de mesele sale. Dacă acesta nu era necesar în trecut, acum este extrem de important, odată cu trecerea anilor, menționează Lili Sandu. 

„Cred că secretul e, cu cât înaintezi în vârstă, să nu mai mănânci porțiile atât de mari și să mănânci mai puțin. Cu toate că am momente și zile în care mănânc destul de mult. Noi când eram mici, era filosofia asta „E micul dejun, acum trebuie să mănânci”, poate nu-mi era foame, trebuia să mănânc. Acum îmi ascult organismul. Poate nu mănânc la ora 8:00, 9:00, ci la 12:00.”, a declarat Lili Sandu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

„Trebuie să ajungem să ne ascultăm organismul. Nu confundăm setea cu foamea și nici invers. Nu e suficient nici să mănânci doar o dată pe zi, pentru a slăbi. Uneori poți mânca de trei ori pe zi și să ai aceeași cantitate ca la singura masă pe zi și să slăbești. Pentru a slăbi, încearcă să împarți cantitatea pe care o mănânci la o singură masă, în trei mese și grijă la oră. Eu spun cam la 15 minute după ce te-ai trezit să fie prima masă, dacă vrei trei mese pe zi, apoi prânzul după 5 ore, iar pentru slăbit, ora 17:00 să fie cina pentru fete. La menținere, să nu depășim ora 19:00.”, a completat-o Carmen Barcan, nutriționistul vedetelor.

Citește și: Cinci obiceiuri care te vor îmbolnăvi. Renunță imediat la ele! Dr. Marius Sava: „Te vei predispune la boli cardiovasculare, la diabet, la accident vascular cerebral”

Sfat pentru persoanele care stagnează în dietă

Prezentatorii au primit și mai multe întrebări de la cei care privesc emisiunea de acasă, iar una dintre aceste curiozități a făcut referire la faptul că una dintre telespectatoare nu mai reușește să slăbească de ceva timp, deși se află la dietă. Astfel, Carmen Barcan a oferit de îndată soluția salvatoare pentru toate persoanele care se regăsesc aici. 

„Cu siguranță trebuie să facă o schimbare măcar pentru o scurtă perioadă de timp (n.r. telespectatorul care stagnează). Eu propun o dată pe săptămână să nu mâncăm deloc, până când ne reglăm, nu se întâmplă nimic dacă bem doar apă. Ne reglăm automat și a doua săptămână ne vom simți foarte bine. Funcționează întotdeauna, indiferent de vârstă. Atunci bem și o cantitate mai mare de apă.”, a mai spus specialista.

VEZI și: Icrele, beneficii uimitoare pentru organism. Susțin sănătatea inimii, a creierului, dar și pielea: „Sunt o adevărată comoară”

Putem mânca o zi pe săptămână ce ne dorim?

De regulă, persoanele care țin diete obișnuiesc ca o dată pe săptămână să se răsfețe și să se delecteze cu un preparat preferat, această zi fiind cunoscută drept „cheat day”. Cu toate acestea, specialista nu este de acord cu acest principiu.

„Disciplina e disciplină oricând. Eu șase zile sunt disciplinată și una îmi fac de cap, nu funcționează. Trebuie să găsim cumpătare în fiecare zi, să nu ne facem de cap niciodată și să găsim calea spre stil sănătos.”, mai spune ea. 

VEZI și: Metode uimitoare prin care poți găti legumele. Chef Joseph Hadad: „Le oferă acestora mai multă savoare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Diete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV


FC Hermannstadt a anunțat transferul unui fundaș

Clubul de fotbal sibian a oficializat mutarea pe pagina...



pixel