Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Toată lumea e în căutarea rețetei minune pentru slăbit și se pare că există două alimente care te ajută să învingi lupta cu kilogramele în plus. Nu, nu este vorba nici de salată verde, nici apa plată cu lămâie și nici despre supa de varză.
Este vorba despre urdă și cartof fiert... surprinzător, nu?
Aceste două alimente le-a găsit prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, care a și explicat de ce sunt bune pentru slăbit.
Potrivit lui, urda vă ajută să vă construiți armonios masa musculară și ţine de foame.
"Urda are doar 8% grăsime saturată și proteine de calitate superioară și poate fi consumați fără probleme și cu puțină sare, daca nu vă încântă gustul, care este destul de fad. Pentru că are o densitate nutrițională mare, urda oferp rapid senzația de sațietate și aceasta se menține câteva ore bune.
De altfel, e indicat să mâncați urda la micul dejun, la ora 10.00 și la ora 17.00, când glicemia scade în mod natural. Dacă o includeți în dietă și faceți si sport, vă mai bucurați de un avantaj. Urda e bogată în aminoacizi ramificați care cresc masa musculară", susține Gheorghe Mencinicopschi.
În plus, dacă țineti dietă și aveți un job stresant, urda vă protejează ficatul datorită așa numiților aminoacizi esențiali cu sulf pe care îi conține.
Ca o rețetă delicioasă, Gheorghe Mencinicopschi recomandă să combinați urda cu mărarul, care are efect estrogenic și care, consumat regulat, ajută femeile să aibă un ciclu menstrual normal și favorizează fermitatea sânilor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Diete
Tagurile articolului: cartof dietă slabit urda
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...
Ruxandra Pleșea, medic...
O nutriționistă a arătat care...
Doctor Mihail a explicat,...