Cele mai bune 4 alimente pentru slăbit. Te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus
Aceste 4 alimente te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus și să te bucuri de o siluetă de vis.

1. Dovleac


Dovleacul este bogat în beta-caroten, care este transformat în vitamina A în organism - un puternic antioxidant. O jumătate de cană de dovleac oferă 3,6 grame de fibre. Fibrele din dieta dvs. pot fi un bun indicator al succesului în pierderea în greutate. Un studiu din octombrie 2019 publicat în Journal of Nutrition a concluzionat că consumul de mai multe fibre a favorizat pierderea în greutate.


2. Merele


Merele sunt pline de fibre și sunt, de asemenea, bogate în apă și fitonutrienți, ceea ce le face un aliment ideal pentru slăbit. Este benefic să adăugați un măr pe zi în dieta dumneavoastră. Un studiu din 2015 a constatat că indivizii care au mâncat anumite fructe, cum ar fi merele au slăbit fără să facă modificări semnificative în dieta lor. Cercetătorii au ajuns la concluzia că fructele bogate în fibre au un efect pozitiv asupra pierderii în greutate.


3. Rodie


Culoarea lor intensă arată că sunt pline de nutrienți. Într-adevăr, rodiile au fost studiate pentru efectele lor antioxidante și antiinflamatorii.


4. Cartofi dulci


Cartofii dulci au un conținut scăzut de calorii (103 pentru o dimensiune medie) și au un procent impresionant de 15% din valoarea zilnică de fibre pe porție. Ceea ce face ca aceștia să fie un aliment ideal pentru scăderea în greutate este conținutul de apă - au între 62 și 75% apă, conform unui sutdiu din iunie 2019 în Food Science & Nutrition. 

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 07 apr, 17:56

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat

Omega 3 - 12 beneficii uimitoare pentru sănătate

Grăsimile Omega 3 aduc o serie de beneficii pentru...