Cele mai periculoase cocktailuri pentru inima ta. Trebuie să le eviți de acum
Data actualizării:
Data publicării:
Există câteva cocktailuri care pot cauza în proporții destul de mare inimii.

Fie că te întâlnești cu prietenii în oraș, fie că te bucuri de câteva beri la un grătar în familie sau pur și simplu te relaxezi la sfârșitul unei zile lungi cu un pahar de vin, pentru majoritatea adulților, este destul de greu consumul alcoolului cu moderație. Dar, pe măsură ce înaintezi în vârstă, s-ar putea să te gândești mai mult la sănătatea inimii tale și să te întrebi dacă alcoolul poate face parte dintr-o dietă sănătoasă.

Bineînțeles, fiecare individ are propriile preocupări unice în ceea ce privește inima și prevenirea bolilor și ar trebui să vă consultați întotdeauna medicul , pentru a ține cont de istoricul personal de sănătate și de riscuri. Totuși, există câțiva factori generali la care toată lumea ar trebui să fie atentă atunci când vine vorba de sănătatea inimii și de alcool, cum ar fi cantitatea de zahăr adăugat, de grăsimile saturate din băutură, de câte băuturi consumați și frecvența cu care consumați alcool, potrivit eatthis.com

Ce băuturi trebuie să eviți, dacă ai probleme cu inima

1. Rom și cola

"Orice băutură cu acid va fi nesănătoasă pentru inima ta", spune Young, medic specialist. "Cercetări considerabile au găsit o legătură între consumul de sucuri și o creștere a bolilor de inimă și a mortalității."

De fapt, un studiu francez recent publicat în Journal of the American College of Cardiology a constatat faptul că cei care au băut în mod constant fie băuturi cu acid obișnuite, fie băuturi cu acid dietetice, au un risc mai mare de accident vascular cerebral și alte forme de boli de inimă, decât cei care nu consumă aceste băuturi.

Cu alte cuvinte, fie că este vorba de Coca-Cola obișnuită sau dietetică, limitarea consumului de băuturi alcoolice amestecate cu acestea poate ajuta sănătatea inimii în timp.

 2. Pina Colada

"Acestea sunt făcute cu rom, suc de ananas, lapte de cocos și cremă de nucă de cocos, și nu numai că sunt bogate în zahăr, dar crema de nucă de cocos este bogată în grăsimi saturate", spune Young.

Deși mulți oameni presupun că produsele pe bază de nucă de cocos sunt întotdeauna mai sănătoase, este important să consumați ulei și cremă de cocos cu moderație dacă aveți grijă de sănătatea inimii. Acest lucru se datorează faptului că conținutul său de grăsimi saturate este mai mare, iar grăsimile saturate sunt cunoscute pentru că cresc colesterolul LDL (colesterolul "rău") dacă sunt consumate în exces în mod regulat. În timp, un nivel mai ridicat de colesterol LDL poate contribui la complicații cardiace.

3. Long Island 

Băuturile Long Island sunt pline de zahăr și calorii. Acestea conțin un amestec de alcool împreună cu sirop, cola și amestec dulce-acrișor. Amestecul de alcool, zahăr și conținut ridicat de calorii este nesănătos pentru inimă.", spune Young.


Puteți încerca în schimb să amestecați bourbon sau tequila cu apă minerală și niște lime.  

4. Daiquiri înghețat

"Daiquiris sunt pline de calorii și zahăr în proporții destul de mari, ceea ce le face să fie și mai dense din punct de vedere valoric decât își dau seama oamenii", spune Young.

Deci, da, pot fi delicioase și răcoritoare, dar conținutul de zahăr al acestora se adună destul de repede, mai ales dacă ai de gând să te răsfeți cu mai mult de unul.

Potrivit Harvard Health, consumul de prea mult zahăr adăugat poate duce la lucruri precum inflamația cronică și tensiunea arterială ridicată, ceea ce poate avea un impact negativ asupra sănătății inimii tale. Dacă aveți chef de un cocktail răcoritor, cu fructe, întrebați barmanul dacă oferă opțiuni light sau cu conținut scăzut de zahăr.

 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: bauturi  cocktail  inima  riscuri 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



Adevărul despre banane. Ce efect au asupra rinichilor

O alimentație echilibrată este baza unei vieți...

pixel