Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
INGREDIENTE:
1 banană mare (300g fără coajă) – sau 2 banane mai mici
180 g zahăr tos
3 ouă întregi
1 praf de sare
150 g făină
20 g amidon
25 g pudră neagră de cacao
1/2 linguriță pudră de scorțișoară
50 g nucă măcinată
5 g praf de copt
80 ml ulei
50 g iaurt grecesc
MOD DE PREPARRE: Într-un bol cernem făina, amidonul, praful de cacao și praful de copt. În alt bol mixăm 3 ouă întregi cu un vârf cuțit de sare, apoi adăugăm zahărul și mixăm până când compoziția își triplează volumul și se topește zahărul. Curățăm o banană mare de coajă și o zdrobim cu o furculiță. O punem peste ouă, amestecăm ușor, apoi încorporăm făina cu cacao. Adăugăm scorțișoara, uleiul și iaurtul și amestecăm ușor. Ultimul ingredient adăugat este nuca măcinată. Amestecăm până se omogenizează compoziția, apoi turnăm aluatul în tava tapetată cu hârtie de copt. Coacem checul în cuptorul preîncălzit la 180°C 30-40 minute sau până trece testul cu scobitoarea.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: banane chec prajitura rețetă
Mi-Th Influencer, emisiunea...