Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
Ingrediente:
100 g margarină
100 g zahăr pudră
3 ouă
200 g făină
50 ml lapte
1 linguriță cacao
1 plic zahăr vanilat
1 plic praf de copt
1 lingură de smântână
500 g cireșe
2 linguri gem de caise
1 lingură de nucă de cocos
sare
Mod de preparare:
Primul pas, trebuie să freci margarina cu zahărul pudră și cu un praf de sare și să adaugi ouăle unul câte unul. Apoi adaugi și făina, praful de copt, vanilia, lapte și smântâna. Iei un sfert din compoziție și o amesteci cu cacao.
Cireșele trebuie să le speli bine și să le scoți sâmburii.
Iei o formă de chec și o ungi bine cu margarină după care o tapetezi cu hîrtie de copt. Torni compoziția albă, peste așezi cireșele, iar la final torni și compoziția de cacao. Checul trebuie dat la cuptor pentru circa 40-45 de minute. După ce l-ai scos din cuptor și l-ai lăsat să se răcească îl poți unge cu gem și presăra cu nucă de cocos.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: chec cirese retete
Daniela Simulescu, astrolog DC...