Nebunie cu părintele Pimen la Suceava! Preotul Alexandru Lungu dă cărțile pe față: Invidia nu mă reprezintă, oricât ar încerca unii să mi-o impută
INGREDIENTE:
500 g făină
300 g zahăr
2 linguri praf de copt
1 linguriță bicarbonat
1 fiolă esență de rom
10 linguri ulei floarea soarelui
1/2 cană apă
1 cană nuci mărunțite
zahăr pudră pentru ornat
MOD DE PREPARARE:
Se pun într-un bol zahărul, uleiul, apa, praful de sare şi esenţa de rom. Se mixează bine toate ingredientele şi apoi se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi bicarbonatul. Se amestecă bine făina să nu rămână cocoloaşe, apoi se adaugă nucile mărunţite. Se unge forma de chec cu ulei şi se tapetează cu făină, apoi se toarnă compoziţia. Checul dă la cuptor, iar când este gata se scoate, se lasă să se răcească, apoi se pudrează cu zahăr.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: chec cu nuci reteta de post
Mariana Cojocaru vine cu...
Horoscop zilnic, sâmbătă, 20...