Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va primi o veste neașteptată
Ingrediente:
- 750 gr prune
- 3 ouă
- 2 căni lapte bătut sau iaurt, sau lapte
- 2 linguri de miere
- 1 linguriță extract de vanilie
- un praf de copt stins cu lămâie
- făină cât cuprinde pentru un aluat moale ca de chec.
Mod de preparare:
În primul rând, spălați prunele și scoateți sâmburii. Într-un vas amestecați ingredientele pentru aluat: ouăle, laptele, mierea, vanilia și praful de copt. Peste compoziția obținută, adăugați făină atât cât să obțineți un aluat moale ca de chec. Ulterior, aranjați prunele tăiate pe tavă. Deasupra prunelor turnați aluatul. Tava intră la cuptor pentru 45 de minute la 180 de grade.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Spectacola Team
Categorie: Retete
Tagurile articolului: chec prune rețetă