Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
INGREDIENTE:
Pentru blat:
300 g migdale
500 g curmale
Pentru crema de mijloc:
2 banane
400 g nuci. caju
150 ml sirop de arțar
100 ml suc de mere
1 linguriță de scorțișoară
Pentru crema de mijloc:
1 banană
200 g afine proaspete
200 g căpșuni
4 curmale
1 lingură sirop de arțar
1 linguriță de scorțișoară măcinată
MOD DE PREPARARE:
Începeți cu pregătirea blatului: puneți migdalele într-un blender și amestecați-le aproximativ 1 minut până devin fine. Apoi adăugați curmalele și din aceste două ingrediente amestecați o masă compactă. Apoi o întindeți pe fundul formei pentru tort și o puneți în congelator să se întărească.
Pregătirea stratului de mijloc este relativ simplă: bananele, nucile caju, siropul de arțar, sucul de mere și scorțișoara măcinată se amestecă cu mixerul până obțineți un amestec neted și cremos. Turnați aproximativ ¾ din această cremă pe blat și puneți din nou în congelator. Restul de amestec va fi necesar pentru stratul superior de cremă.
În timp ce stratul de mijloc se întărește în congelator conform planului Dvs., puteți să faceți o pauză de jumătate de oră. Apoi obțineți cu ajutorul mixerului un amestec neted și cremos din restul de cremă din stratul precedent, banane, afine proaspete congelate, căpșuni proaspete, curmale, sirop de arțar și scorțișoara măcinată. Turnați crema rezultată pe cheesecake și puneți-l din nou la înghețat în congelator – de această dată pentru cel puțin 3 ore. Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, scoateți-l din congelator, lăsați-l să se înmoaie, tăiați-l și savurați vara dulce.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cheesecake fructe rețetă
Daniela Simulescu, astrolog DC...