Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Friptura de miel este una dintre deliciile mesei de Paști. Chef Cătălin Scărlătescu, un maestru al bucătăriei românești, a dezvăluit ce ingrediet secret folosește pentru a frăgezi friptura de miel.
"Începem cu mielul, bine înțeles, că se face cel mai greu. Avem nevoie de o oală și în oală usturoi, o crenguță de cimbru și una de rozmarin, multă sare, piper boabe și unt, o felie generoasă. După ce s-a gătit usturoiul în unt, punem mielul. Și îl prăjim bine de tot.
Ingredientul esențial este vinul. Și se dă foc pentru a dispărea alcoolul. Avem nevoie doar de gustul de fructe de pădure. După ce a dispărut alcoolul din vin punem un pic de apă. Se pune capacul și la cuptorul setat la 160 de grade, timp de două ore și jumătate", a explicat Scărlătescu la Antena 3.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Catalin Scărlătescu chef friptura miel rețetă
Iată ce-ți rezervă astrele...