Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Anul acesta, printre cele mai populare căutări pe Google în România legate de cuvântul "miel" sunt drobul de miel Scărlătescu, friptura de miel Cătălin Scărlătescu și ciolan de miel Scărlătescu.
Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit care este secretul rețetelor sale.
„Eu asta ştiu să fac, de mâncare. Anul ăsta mi-a ieșit mie sunt eu norocos. Poate la anul o să fie Bontea sau Dumitrescu", a spus chef Scărlătescu la Antena 3.
Potrivit acestuia, carnea de miel trebuie preparată într-un anumit fel, pentru a-și păstra savoarea.
„Colegii mei Dumitrescu și Bontea pun suflet în mâncare, iar eu le spun că este greșit. Se pune sare și piper! În momentul în care știi să asezonezi o mâncare va fi în top. Aia va fi plăcută și va fi mâncată cu mare plăcere și de aia va duceți aminte, nu de suflet. Sufletul trebuie să ne rămână nouă. Dacă nu am suflet, nu pot găti.
Secretul de la friptura de miel este foarte simplă: muncă, muncă și iar muncă.
Am greșit-o de atâtea ori că nu mai vreau să o mai greșesc. Din momentul în care mi-a ieșit o friptură din asta superbă, eu am păstrat rețeta.
Trebuie să țineți minte doar atât temperatură și timp. Poezia aia cu trebuie să ții mielul într-un baiț, să îl condimentezi. Nu, mielul are nevoie doar de apă și de sare, atât. Mielul are un gust divin. De ce se stric cu o grămadă de condimente? Nu fac niciodată aşa ceva”, a explicat celebrul bucătar.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Catalin Scărlătescu chef friptura miel pasti rețetă
Iată ce-ți rezervă astrele...